Yatak Odası Dekorasyonu Tepe Home Yatak Odam

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
Arkadaşlar tepe homedan yatak odamı aldım. Lütfen yorum yapar mısınız? Nasıl sizce, renginden dolayı tereddütlerim var. Beyaz isteyerek yola çıktım, bunu beğenip bunu aldım. SOnra kafama takıldı. Birde halı, yatak örtüsü ve perde nasıl olmalı sizce?

Eki Görüntüle 758633

Arkadaşlar tepe homedan yatak odamı aldım. Lütfen yorum yapar mısınız? Nasıl sizce, renginden dolayı tereddütlerim var. Beyaz isteyerek yola çıktım, bunu beğenip bunu aldım. SOnra kafama takıldı. Birde halı, yatak örtüsü ve perde nasıl olmalı sizce?

Eki Görüntüle 758633
çok sade bir yatak odası almışsınız rengini çok beğendim yalnız üzeri lake kaplamamı baya parlak çıkmış eğer lake ise bakımında çok zorluk çekersin temizliği ayrı dert çizilmesi ayrı bir dert:31: eğer lake değilse açık ceviz rengi hiç toz göstermiyor bende mobilyalarımı açık ceviz rengi aldım renginden yana hiç bir tereddütünüz olmasın herşeyle kombinliyebilirsiniz:34:
güle güle kullanın...

Gamzeye katılıyorum açık renk olduğu için gayet kllanışlı bir renk banada çok parlak geldi açıkçası, mobilyalar çok şık çok güzel:16:

yatağımız benziyo baslıgı değişik bizimkinin....bizde tepe home dan aldım......memnunum ben....:16:

gayet hos seninki de cok beğendim canım...krem tonlarında perde güzel olur...halı da aynı sekilde.....:34:

benimkide tepe ve benzer açık renkte koyu almamaız iyi olmuş koyu çok toz gösteriyo

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 758633

gercektn cook begendm gülegüle kullanın :) rengi cok sade tam benm tarzım. genelde böyle sade renk ve mobilyalarda halı perde yatak örtüsü daha renkli canlı olmalı diye düşünyorum gercektn hoş bi görüntü verir :28:

çok sade bir yatak odası almışsınız rengini çok beğendim yalnız üzeri lake kaplamamı baya parlak çıkmış eğer lake ise bakımında çok zorluk çekersin temizliği ayrı dert çizilmesi ayrı bir dert:31: eğer lake değilse açık ceviz rengi hiç toz göstermiyor bende mobilyalarımı açık ceviz rengi aldım renginden yana hiç bir tereddütünüz olmasın herşeyle kombinliyebilirsiniz:34:
güle güle kullanın...

ay nasıl mutlu oldum anlatamam. mobılyalarımı aldım ama kafam oyle karıstı kı, lake ben cok sevıyorum kullanıslı degıl ama :( gosterıslı olsun ıstedım. sade olunca lake kaplama gosterıslı oluyor sankı. sımdı nasıl dekore edıcem onu bılemıyorummmm

Gamzeye katılıyorum açık renk olduğu için gayet kllanışlı bir renk banada çok parlak geldi açıkçası, mobilyalar çok şık çok güzel:16:

çok tesekkur ederım. parlak lake olmasından dolayı. bıde flash patladı ondanda parladı ıyıce :)

gercektn cook begendm gülegüle kullanın :) rengi cok sade tam benm tarzım. genelde böyle sade renk ve mobilyalarda halı perde yatak örtüsü daha renkli canlı olmalı diye düşünyorum gercektn hoş bi görüntü verir :28:

cok tesekkur ederım. begenmenız ıcımı cok rahatlattı gercekten. pekı hangı renkler olabılır?? :)

yatağımız benziyo baslıgı değişik bizimkinin....bizde tepe home dan aldım......memnunum ben....:16:

gayet hos seninki de cok beğendim canım...krem tonlarında perde güzel olur...halı da aynı sekilde.....:34:

bende aslında bu yatagı almadım. becerebılsem aldıgım yatagın fotografnı ekleyecegım :))

perdeye fon hangı renk uyar acaba? zebra perde kenarı fon yaptırsem olur mu??

Eki Görüntüle 758690 Eki Görüntüle 758691

yatağımı bu şekilde aldım. bronz kahve rengi şeklinde kaplanacak. çok yüksek olmayan yatak aldım. visco yataklar yüksek değil. bazalı olması kullanışlı olur diye düşündüm. takımın yatağı bazasız. yüksek karyola sevmediğim içinde visco yatak aldım.

yatak nasıl? :)

ay nasıl mutlu oldum anlatamam. mobılyalarımı aldım ama kafam oyle karıstı kı, lake ben cok sevıyorum kullanıslı degıl ama :( gosterıslı olsun ıstedım. sade olunca lake kaplama gosterıslı oluyor sankı. sımdı nasıl dekore edıcem onu bılemıyorummmm
lake seviyorsan ayrı tabi:9: ben çalıştığım ve toz almaktan nefret ettiğim için lakeden uzak durdum:31: inan yatak odası dekoru hakkında hiçbir fikrim yok benim yatak odam çok sade yatak odasında fon falan sevmiyorum:50: ama çok cici yatak örtüleri alabilirsin tarzın çok ağır değilse yani kısacası kokoş değilsen:9: englishhome markasını tavsiye ederim çok soft renkler kullanıyorlar çiçekli nevresimleri yatak örtüleri çok güzel yine casandrahome markasını tavsiye ederim yatak örtüleri çok güzel:34:

cok tesekkur ederım. begenmenız ıcımı cok rahatlattı gercekten. pekı hangı renkler olabılır?? :)

bence böyle gülkurusu rengi yada mor vs. yook ben okadar renk sevmem diosan bence cok güzel kahve tonlarında ve desenli halı ve perde güzel olurr

$cicek-desenli-perde-modelleri-325x150[1].webp
$imagesCA41YBF2.webp:46:

Güle güle kullanın bende nedense rengini pek beğenemedim ama sonuçta senin seçiminnn Allah mesut etsin :nazar:

niye o kadar parlak onlar yahu?? rugan ayakkabi gibiler ;) onun disinda acik renk olmasindan oturu begendim. gule gule kullanin.

Back
X