Vay arkadaş, iyiymiş
Aslında geçen yılda ortadaydı not şişiren okullar.110 öğrenci sınavda ful yapmış sadece " doğa koleji " ve " Bilfen " de okuyan 16 öğrenci birinci olabilmişti.
Özel okullar genellemesine katılmıyorum, not şişiren devlet Okulu'da biliyorum . Not şişirmeyen özel okulda biliyorum.
Oğlum özel okulda, not ortalaması olarak okul birincisi ve not ortalaması 94.8.
Bir çözüm bulmalılar mutlaka bu işe, çocuklarımızın hakkının göz göre göre yenmesine izin verilmemeli.
Oğlum özel okula gidiyor.
En büyük endişem notların şişirilip, bol kepçeden dağıtılması.
Geçen sene arkadaşım kızını okuldan aldı , çocuğun tüm dersleri 100.
Benim çocuğum bu düzeyde değil dedi, nitekim haklı.
Evde aynı konuda başka bir soruyu yapamıyor önüne geldiğide.
Bende aynı takibi yapıyorum kendimce.
Performans ödevlerine gelince , araştırmaya yönelik , copy paste olmayan ödevler güzeldi.
Fakat çok abartılı ve anlamsz ödevlerle karşılaşıyoruz,
3. Sınıf çocuğuna trafik işareti icad et ve hakkında şarkı bestele söz yaz video çek gibi.
Arkadaşını tebrik ediyorum kity.
Bizim okulda durum tam tersi. Matematik notları zayıf geldiği için sınıflarından 3 öğrenciyi devlet okullarına aldılar 2 hafta önce.
yani özel okullarında böyle bir problemi var işte kendi başarılarını yüksek göstermek adına çocukların gelecekleri ile oynuyorlar
kittyy gerçekten arkadaşın çok iyi yapmış ve böylelikle çocuğuna da iyilik yapmış oluyor
valla çocuklarımızın eğitimi beni çok endişelendiriyor bu gidişle
İşte bir Türkiye gerçeği...Adana 'da öğrenciler not için öğretmen dövdü
Adanada 2013-2104 eğitim öğretim döneminin yarıyıl karnesinde zayıf olan Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, coğrafya öğretmeni Hasan Kaplanı dövdü. Yaralanan öğretmen hastaneye götürülürken, 3 öğrenci gözaltına alındı.
Olay, merkez Seyhan İlçesinin Gürselpaşa Mahallesindeki Yeşilevler Endüstri Meslek Lisesinde meydana geldi. Karne dağıtım töreni sonrasında okul bahçesinde toplanan bir grup öğrenci, notlarının zayıf olmasına tepki göstererek okul yönetimi ile görüşmek istedi. Coğrafya öğretmeni Hasan Kaplan da toplanan öğrencileri dağıtmak için bahçeye çıktı. Kaplan ile öğrenciler arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında öğrencilerden bazıları Kaplana saldırdı. Yüzüne aldığı yumruk darbeleri ile Hasan Kaplan yaralandı. Kavgayı ayırmaya çalışan öğretmenler okula polis ve ambulans çağırdı. Polisin yanında da kavga etmeyi sürdüren öğrenciler, görüntü alan gazetecilere de saldırmak istedi. Kavga güçlükle yatıştırılırken, öğretmen Hasan Kaplan ambulansla Adana Devlet Hastanesine götürüldü. Öğretmeni dövdüğü iddiası ile 3 öğrenci gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.
sözcü