İlköğretim Yorum ve Soruları TEOG (2017-2018) Veli paylaşım alanı

Teog kalktı bakalım bundan sonra nasıl olacakBenimkiler 7. sınıf bu yaz 2 ay yaz okuluna gittiler.Teoga hazırlık için

2 ay mı, ay az buz da değilmiş, yine de şanslısınız canım, bizim için tamamen şok, ve ne olacağı belli de değil, sizin yine bi seneniz var
Haftada 3 gün 2 ay gittiler.Bu sebeple yazın büyük kısmını evde geçirdim...
Hayırlısı olsun umarım haksızlık olmadan,çocukları üzmeden uygun bir uygulama yaparlar...
Yine de kendinizi bırakmayın çalışmaya devam diyorum.Ne çıkacağı belli olmaz.Bari okul ortalamaları yüksek olsun...

benimkide bir ay önce başladı okula, bugun edüt başlıcaktı, bari haziranda söyleyin değil mi
hayırlısı deyip geçiyoruz elimizden başka bişey gelmiyor

benimkide bir ay önce başladı okula, bugun edüt başlıcaktı, bari haziranda söyleyin değil mi
hayırlısı deyip geçiyoruz elimizden başka bişey gelmiyor
Aynen çok geç alınmış bir karar.Çocuklar yaz boyu teog hazırlığı yaptılar...Hayırlısı ne diyelim...

Off saçmalıktan başka bir şey değil. Napıcaz biz nolucak hiç belli değil o kadar hazırladı çocuklar psikolojilerini teog a. Bari bu sene yapılsaydı sonra geçilseydi. Ne bu acele? Yarım yamalak iş yapıyorlar. Adam akıllı 3 5 ay önce açıklayabilirlerdi bunu. Şimdi mi akıllarına gelmiş

MEOG daha güzelmiş ağlancak halimize gülmece yine ne yapalım
Ya aslında üzülüyorum gerçekten
O stresi biz 2 sene önce yaşadık
Kızım sıcakta uykum geliyor diye kışın ortasında balkonda soru çözerdi.
Daha basit olmalı yani bu çocukları bu kadar sefil etmek kime neye yarıyacak ?

Evet hepimize geçmiş olsun..
Bakalım neler olacak,sanırım 1 hafta içinde yeni sistemi açıklayacaklarmış..
nameaver bence teog yerine bir meog bulacaklar mecbur bazı okullara yerleşim için

Evet hepimize geçmiş olsun..
Bakalım neler olacak,sanırım 1 hafta içinde yeni sistemi açıklayacaklarmış..
nameaver bence teog yerine bir meog bulacaklar mecbur bazı okullara yerleşim için

herkes kendi sınavını kendi yapcak dedi ya bakan ama onu da meb yapcakmış aslında teogtan farkı daha fazla kaos gibi bişey olcak sanırım

yerine getirecekleri sistemi de belirleyip öyle açıklama yapsalardı bari, böyle her şey bir bilmece gibi.. kafalar karışık, belirsizlik, endişe.. Şimdi çocuklar da sevindi büyük ihtimal, bir de daha kötüsü olursa yarım kalan sevincin üstüne hayal kırıklığı da cabası...

edüt olcakmış okul gelişmeleri kabullenemedi herhalde
Teog yerine kesin bir sinav gelecek diyor bizim hocalar.
Ama çok ümitsizler çünkü sbs gelebilir yeni bir adla diyorlar.
Bu çocuklar 8 ayda 5-6-7 ve 8. Sinif konularina nasil hazirlanacak diyorlar.
Benimde canim sıkıldi

aslına bakarsan benim gördüklerim ve benim oğlum sevinmedi, ben de sevinceklerini düşündüm ama..
onların da kafası karışık ve gelenin gideni aratmasından korkuyor

hiç sanmıyorum ki Robert Koleji sadece karşı komşusu diye 4 işlemi yapamayan adamı alsın yapar sınav ücretini 3 bin lira, nezih bir azınlığı alır sınava.. aksi taktirde her yer imam hatiplerden hallice olacak negzel..

müdür gelip çocuklara fırça atmış, teog kalktı diye sevinmeyin, döve döve de olsa öğretcez demiş, benimki şok tabii, şimdi biz bu fırçayı niye yedik diye kadıncağız emeklerimiz boşa gitti diye üzüldü mü nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…