İlköğretim Yorum ve Soruları TEOG (2017-2018) Veli paylaşım alanı

Teog yerine kesin bir sinav gelecek diyor bizim hocalar.
Ama çok ümitsizler çünkü sbs gelebilir yeni bir adla diyorlar.
Bu çocuklar 8 ayda 5-6-7 ve 8. Sinif konularina nasil hazirlanacak diyorlar.
Benimde canim sıkıldi

heryerde tartışma programları var hiç birini açıp izleyesim yok, valla iki günde bezdirdiler, bakan diyor birde bize güvenin, nabi avcı da teogu getirirken stres bitecek vs gibisinden bişeyler demiş, her gelen bakan relax sorun yok hallederiz kadir modunda, işin hiç bi ciddiyeti kalmadı artık, sistem diye bişey de

herkes kendi sınavını kendi yapcak dedi ya bakan ama onu da meb yapcakmış aslında teogtan farkı daha fazla kaos gibi bişey olcak sanırım

Kars'in, Tunceli'nin, Ardaha'nin, Adana'nin dag koylerinden Teog ile Istanbul'un nezih okullarina gidebilen, cebinde sehrin merkezine gidecek kadar parasi olmayan cocuklar iyi okullarina sinavina nasil girecekmis bir aciklasalarda biz de ogrensek. Ucretsiz isinlama falan mi gelistirdiler:)) Yaptik oldu diye sistem degistiriyorlar. Kendi cocuklarini bile imam hatipe yollamiyorlar, millet cocuklarini imam hatibe yollasin diye dunyanin parasini bu okullara yatiriyorlar. Lakin ayni nehirde iki kez yikanamazsin, ne yaparsan yap, ne kadar toplum muhendisligi yaparsan yap, dunyanin gittigi yer belli, istesen de istemesen de bu maya tutmaz! Olan cocuklara oluyor o bambaska bir konu:S

Teog yerine kesin bir sinav gelecek diyor bizim hocalar.
Ama çok ümitsizler çünkü sbs gelebilir yeni bir adla diyorlar.
Bu çocuklar 8 ayda 5-6-7 ve 8. Sinif konularina nasil hazirlanacak diyorlar.
Benimde canim sıkıldi

sanırım not ortalamasına göre ve öğretmenler kuruluna göre yüzde beşe giren kısım için sınav yapılcakmış, diğer doksanbeş adrese göre, çocuk imam hatip dibinde oturuyosa mecbur gidecek artık, çok mantıklı gerçekten

Cok adaletsiz cok korkunc bu adrese dayali sistem getirerek cocuklari mahalle okullarina hapsetmek. Neoliberal politikalarin tillahi olan ama kendini mazlumlarin savunucusu gibi sunan, en buyuk oyu dusuk gelirlilerden alan partinin secmenlerine attigi nezih kaziklardan bir tanesi. Teog iyi miydi degildi ama bu gelecek olan muallak! iyi semtlerde iyi okullar olur, alt gelir grubun mahalleri kabalik sinifli, ucretli ogretmenli guvenlik sorunlu olur (thanks to capitalism) ee aldigin maas ile mahalleyi deistirme sansin yoksa, cocugunun gelecegi de pek parlak olmayacaktir eger normal zekali veliden super zeka cocuk dogmayacaksa!

seni buraya alalım:) https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yilmaz-acikladi.1032236/page-3#post-52847147

Benimkinde hiç heves kalmadı.Ne olacağını bile bilmeden çalışmak istemiyormuş.
Sınav olacakmı ,içeriği ne olacak belli olmadan çalışmayacak gibi

Benimkinde hiç heves kalmadı.Ne olacağını bile bilmeden çalışmak istemiyormuş.
Sınav olacakmı ,içeriği ne olacak belli olmadan çalışmayacak gibi

gayette haklı yarın teog bilgilendirme toplantısına gidicez bakalım ne dicekler, ben iptal olur diyodum demin hatırlatma mesajı attılar, kendileri de bilmiyo ki, ne diceklerse

gayette haklı yarın teog bilgilendirme toplantısına gidicez bakalım ne dicekler, ben iptal olur diyodum demin hatırlatma mesajı attılar, kendileri de bilmiyo ki, ne diceklerse
belki bildikleri bişey vardır git bakalım

Merhabalar..
Benimde kızım girecekti sinava.kendini motive etmiş ve hazırdı.snra haberlerle yıkıldı tabi.şimdi belli olmayan bir sistemle düşünüp strese girip duruyor.
Bugunde bir haber okudum.Başbakan açıklama yapmış.yine sınav olacak fakat açık uçlu klasik sınav demiş.yani sosyalde bildigini yaz.matematikte problem çöz işlem yap....
Nasil olacak bu boyleee..o kadar kagidi soruyu kim nasil neye gore okur!!!
Eğitim sistemi resmen alay konusu oldu.

konu şu topikte tartışıyoruz canım: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sistem-aciklandi.1033981/page-3#post-52949490

kesinlikle çok saçma

Kızımın okuduğu okul, özel okul. Din kültürü öğretmeni yok. Bu derse sosyal bilgiler öğretmenini vermişler. Bu öğretmen de dersi işlemiyor, alanım değil diyor. Ne yapayım, akıl verin bana.Teog kalksa da yapılacak sınavda bu dersten soru olacaktır.

Benim kızım 2 sene önce girdi.
Sizin gibi son sene sosyal bilgiler öğretmenleri girdi.
Biz çok memnun kaldık.Kendi din öğretmenizden daha güzel işledi konuları.
Sınıf velileri olarak okul yönetimiyle görüşün.
Size öğretmen bulmak zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…