İlköğretim Yorum ve Soruları TEOG (2017-2018) Veli paylaşım alanı

nasıl yani?
bu seneyide kapsıyor mu?
ay şaka gibi

valla ben de şaşırdım çarşamba günü yeni sistem açıklancak dedi trt haberde, hatta haberlerini de açtım hep siyasette
nolcak şimdi nolcaz hep soru işareti

valla ben de şaşırdım çarşamba günü yeni sistem açıklancak dedi trt haberde, hatta haberlerini de açtım hep siyasette
nolcak şimdi nolcaz hep soru işareti
okullar kendi sınavını yapacaksa torpil devreye girer,not ortalamasıyla gidilecekse yine torpil devreye girer.
şu çok açık eğitim tamamen biter

okullar kendi sınavını yapacaksa torpil devreye girer,not ortalamasıyla gidilecekse yine torpil devreye girer.
şu çok açık eğitim tamamen biter

valla binali yıldırım herkes istediği liseye gidecek diyordu nasıl olacaksa
imam hatipler konusundaki yeni gelişmeyi de biliyorsun değil mi, eskiden nüfüs şartı vardı ya şimdi kaldırıldı, velilerin istediği her yere imam hatip açılcak, çoğunluk oralara gider zaten, iyi liselere alımlarda bayağı kaos olcak gibi

imam hatiplere aslında yoğun bir ilgi falan yok ya.
genelde mecburiyetten gidiyolar.şuanda bile ihtiyaçtan fazla imam hatip var.
iyi liseler kendi sınavını yapar belki.
o zamanda o okul öğremenlerinden torpil arar herkes

imam hatiplere aslında yoğun bir ilgi falan yok ya.
genelde mecburiyetten gidiyolar.şuanda bile ihtiyaçtan fazla imam hatip var.
iyi liseler kendi sınavını yapar belki.
o zamanda o okul öğremenlerinden torpil arar herkes

ne bileyim medya da öyle yansıtılıyor, hatta burda bile konusu açıldı çok zor bi okulmuş falan diye bdv de

Eğitim ajansinda yerleştirme adres sistemiyle yapilabilir yazmis
Fen lisesi civari evler karaborsaya düsér öyle olursa

Sanırım henüz karar verilmedi ama yüzde 80 bu yılda kalkacağını düşünüyorum ben .Yeni sistem üzerinde çalışıyorlarmış.cumhurbaşkanı ve başbakana sunacaklar onlardan okey alırlarsa hemen bu yıl uygulamaya geçecekler bence.Bizim etütler haftaya başlıyor bu hafta neyseki kursta hızlaca geçtikleri konuların tekrarını yapıyorlar.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...bakani-yilmaz-acikladi.1032236/#post-52836705

tahmin ettiğimiz gibi yapılmıcakmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…