Ingilizce ögretmeni bir tanidigim mutlaka ebadan da çalişsin dedi ama baktim özel okul ögrencileri giremiyor sanirimyok canım girmiyoruz, neden :/
Ingilizce ögretmeni bir tanidigim mutlaka ebadan da çalişsin dedi ama baktim özel okul ögrencileri giremiyor sanirim
Merhaba ben de teog annesi olmasam da ablasıyım. Benim gözlemlediğime göre sadık uygun bayağı güzel bi yayın. Bunun dışındA öneriler bekliyorum, bir de çalışma olarak neler yaptırıyorsunuz çocuklara? Okul çok yavaş gidiyor sanki bizim çocuğun çözecek sorusu olmuyor bile. Şuan türkçede söz öbeklerine geçmişler matematikte üslü sayılara geçicekler fende mayoz bitmiş. Sizce çok mu yavaş? ay ben hiç anlamıyorum..
Bir de dersane etüt merkezi gibi bir yere gönderiyor musunuz çocukları? Gerek var mı öyle şeylere
Nasıl ya teog olmama ihtimali var mı bu senesanırım bu sene kalkıyor arkadaşlar
Nasıl ya teog olmama ihtimali var mı bu sene
Off saçmalık.. ama sanmıyorum değişmez takvim de yayınlandı. Ayrıca yeni sisteme geçmek öyle he deyince olacak iş mi? Konuşulur bunlar araştırılır insanlara neyin ne olduğu anlatılır okullar hazırlar kendini ona göre. Bana kalırsa bizimkiler girer teog avalla bi kaç saat önce erdoğan, hemen uygulamaya konmaması için bi sebep yok dedi, yani bence öyle bi ihtimal var :/
oğlumun okuluda bir ay önce başlamıştı teog yüzünden, boşuna bir aydır okula gidiyo
bana da öyle geliyor ama belli olmaz, yarın yarından sonra çıkar ortaya, bakalım okullara resmi yazı gelecek miOff saçmalık.. ama sanmıyorum değişmez takvim de yayınlandı. Ayrıca yeni sisteme geçmek öyle he deyince olacak iş mi? Konuşulur bunlar araştırılır insanlara neyin ne olduğu anlatılır okullar hazırlar kendini ona göre. Bana kalırsa bizimkiler girer teog a
Durduk yerde karıştırdılar ortalığı dertleri neyse. Yeni sınav sistemi nasılmış bilginiz var mı chess?bana da öyle geliyor ama belli olmaz, yarın yarından sonra çıkar ortaya, bakalım okullara resmi yazı gelecek mi
Durduk yerde karıştırdılar ortalığı dertleri neyse. Yeni sınav sistemi nasılmış bilginiz var mı chess?
Hayırlısı bakalım hakkımızda..valla sanırım öyle bi sistem henüz yok, ama erdoğan her okul kendi sınavını yapsın dedi
7. sınıf öğrenci annesi olarak bu konuyu takip etmeye çalışıyorum. TEOG'un çocuklar ve aileleri üzerinde ağır bir stresi olduğunu gözlemledim şimdiye kadar. Fakat şimdi TEOG kalktı diye sevineyim mi, okullar kendi sınavlarını yaparsa daha mı kötü ve zor olacak üzüleyim mi; şaşırdım kaldım.. Biri hislerime yol gösterebilir mi rica etsemvalla sanırım öyle bi sistem henüz yok, ama erdoğan her okul kendi sınavını yapsın dedi
7. sınıf öğrenci annesi olarak bu konuyu takip etmeye çalışıyorum. TEOG'un çocuklar ve aileleri üzerinde ağır bir stresi olduğunu gözlemledim şimdiye kadar. Fakat şimdi TEOG kalktı diye sevineyim mi, okullar kendi sınavlarını yaparsa daha mı kötü ve zor olacak üzüleyim mi; şaşırdım kaldım.. Biri hislerime yol gösterebilir mi rica etsem
nasıl yani?evet teog kalkmış arkadaşlar, binali yıldırım da herkes istediği liseye gidecek dedi