İlköğretim Yorum ve Soruları TEOG (2017-2018) Veli paylaşım alanı

parkon ben de giremedim, EBA Ders alanından Resmi okul/kurumlarda öğrenim gören öğrencilerimiz yararlanabilmektedir. diyor çok saçmaymış, devlet okulu öğrencileri girebiliyor mu acaba

Merhaba ben de teog annesi olmasam da ablasıyım. Benim gözlemlediğime göre sadık uygun bayağı güzel bi yayın. Bunun dışındA öneriler bekliyorum, bir de çalışma olarak neler yaptırıyorsunuz çocuklara? Okul çok yavaş gidiyor sanki bizim çocuğun çözecek sorusu olmuyor bile. Şuan türkçede söz öbeklerine geçmişler matematikte üslü sayılara geçicekler fende mayoz bitmiş. Sizce çok mu yavaş? ay ben hiç anlamıyorum..

Bir de dersane etüt merkezi gibi bir yere gönderiyor musunuz çocukları? Gerek var mı öyle şeylere

bence gerek yok ama bizim okul teog kampı yapacağını söylemişti ama nasıl olacak bu cuma öğrenicez, bizim okulda uygun, okyanus ve biltest gibi kaynaklar kullanıyor

tabii önce teog olcak mı olmıcak mı öğrensek, muhtemelen bu son teog olabilir

Nasıl ya teog olmama ihtimali var mı bu sene

valla bi kaç saat önce erdoğan, hemen uygulamaya konmaması için bi sebep yok dedi, yani bence öyle bi ihtimal var :/
oğlumun okuluda bir ay önce başlamıştı teog yüzünden, boşuna bir aydır okula gidiyo

valla bi kaç saat önce erdoğan, hemen uygulamaya konmaması için bi sebep yok dedi, yani bence öyle bi ihtimal var :/
oğlumun okuluda bir ay önce başlamıştı teog yüzünden, boşuna bir aydır okula gidiyo
Off saçmalık.. ama sanmıyorum değişmez takvim de yayınlandı. Ayrıca yeni sisteme geçmek öyle he deyince olacak iş mi? Konuşulur bunlar araştırılır insanlara neyin ne olduğu anlatılır okullar hazırlar kendini ona göre. Bana kalırsa bizimkiler girer teog a

bana da öyle geliyor ama belli olmaz, yarın yarından sonra çıkar ortaya, bakalım okullara resmi yazı gelecek mi

valla sanırım öyle bi sistem henüz yok, ama erdoğan her okul kendi sınavını yapsın dedi
7. sınıf öğrenci annesi olarak bu konuyu takip etmeye çalışıyorum. TEOG'un çocuklar ve aileleri üzerinde ağır bir stresi olduğunu gözlemledim şimdiye kadar. Fakat şimdi TEOG kalktı diye sevineyim mi, okullar kendi sınavlarını yaparsa daha mı kötü ve zor olacak üzüleyim mi; şaşırdım kaldım.. Biri hislerime yol gösterebilir mi rica etsem

valla aynı kafa karışıklığı bende de var, ne olacaksa bir an önce açıklasalar keşke

evet teog kalkmış arkadaşlar, binali yıldırım da herkes istediği liseye gidecek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…