Merhaba bende bu sene teog annesiyimHangi test kitaplarından faydalanıyorsunuz acabaIyi yapmişsinChess
Bende teog konusu varmi diye baktim foruma.
Bizimkilerde pazartesi basladi okula. Günde 5 ders yapiyorlar ama. Saat 1 de eve dönuyorlar. Beden resim yok
Okulda testokul verdiler. Bizde işleyen zeka yayinlari aldik. Henuz diğer kaynaklari almadim araştiriyorum. Siz yazin hazirlandiniz mi hiçMerhaba bende bu sene teog annesiyimHangi test kitaplarından faydalanıyorsunuz acaba
Iyi yapmişsinChess
Bende teog konusu varmi diye baktim foruma.
Bizimkilerde pazartesi basladi okula. Günde 5 ders yapiyorlar ama. Saat 1 de eve dönuyorlar. Beden resim yok
Sanırım her dersten 3 tane açık uçlu sorulacakmış.Onu takmaya gerek yok bence çünkü bu yıl lys dede açık uçlu soru sordular 3-5 tane çok basitti diyor gençler.dalga geçiyorlardı lys de teog sorusu sormuşlar diye.bizim okul hazır mı değildi ne, sadece deftere not tutturuyorlarmış şimdilik, ne kitap, ne fotokopi, ne test kağıdı yok
parkon bu sene açık uçlu sorulara mı geçilcek sen biliyorsundur, birisinden duydum moralim bozuldu, bi yenilikte bize denk gelmesin yani...
okul ne kitap vercek ne tavsiye etcek bilmediğimden ben hiç kitap almadım, tüm yazda bu konu da bişey yapmadı, daha doğrusu yaptıramadım
Sanırım her dersten 3 tane açık uçlu sorulacakmış.Onu takmaya gerek yok bence çünkü bu yıl lys dede açık uçlu soru sordular 3-5 tane çok basitti diyor gençler.dalga geçiyorlardı lys de teog sorusu sormuşlar diye.
bizdede kaynak aldırdılar ama deftere yaıyorlar 3 gündür henüz ödevde yok.Benim kızımda gelince 10 dakikada yazdıklarını okuyor o kadar.Yazında kapağını bile açmadık bencede gerek yoktu.konulaar çok yeni zamanla alışırlar diye umuyorum
Mebde 5 senedir matematik öğretmenliği yapıyorum. On senedir de özel ders tecrübem var.Merhaba arkadaşlar, eğitim bölümlerine pek yazan olmuyor ama yine de bu başlığı açmak istedim
Belki çocuklarımızı motive etmek adına neler yaptığımızı paylaşıp birbirimize faydalı olabiliriz
geçen senelerde çocuğu teogdan geçmiş olanlar ve öğretmenlerimiz de tecrubelerini paylaşırsa sevinirim
Tüm öğrenci, öğretmen ve velilere başarılı bir eğitim öğretim yılı dilerim
Banada gereksiz hizli geldi.15 gunde turkçeden cümlenin ogeleri dahil bitirmişler mesela. Teog 1 in turkçe konusu bu kadar zaten. Çocuklar anlamadan yarim yamalak anlatip niye tekrar yapicaklar anlamadim. Yavaş yavaş herşeyi ögretselerdi yabizimkilerde cuma olacakmış deneme, öğretmenleri rahatlatmaya çalışmışta benimki rahatlamamışmış, yani kendini suni bi strese sokuyor, arkadaşları nasıl hissederse öyle hissetmek zorundaymış gibi
benimkinin eğitim hayatının başından beri sosyali kötü bakalım sonuç nasıl gelecek
daha ders kitaplarıda verilmedi, bu okul neden erken açıldı anlamadım, pek amacına ulaşmadı gibi, bi yavaşlık var sanki
Banada gereksiz hizli geldi.15 gunde turkçeden cümlenin ogeleri dahil bitirmişler mesela. Teog 1 in turkçe konusu bu kadar zaten. Çocuklar anlamadan yarim yamalak anlatip niye tekrar yapicaklar anlamadim. Yavaş yavaş herşeyi ögretselerdi ya
Yok onlari bitirdiler iste.şaka gibi.bizimkiler paragraf ve fiilimsilerler başladı, Alla Alla... niye farklı konular
Yok onlari bitirdiler iste.şaka gibi.
Fiilimsi
Cumlede anlam
Noktalama işaretleri
Cumlenin ogeleri
Tum bu konulari işlediler.saka gibi resmen. Sinif belirleme sinavi için yarim yamalak gectiler hepsini
Tekrar edeceklermiş. Zaten dogru düzgun bişey anlamadi ki çocuk.haa anladım canım, valla gerçekten gereksiz hızlı olmuş, kalan zamanda test çözdürcekler herhalde