• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tenimde hissedilecek parfum çok acil

ben armani code'da çok fazla turunçgil notası alıyorum ya bana mı öyle geliyor? ilk sıktığımda özellikle.

kızlar bır de parfum gıyımınızle ve tarzınızla cok alakalı
yanı esofmanlarla bır pazar yuruyusunde chance sıkamazsın

ama abıyeler ıcınde de be delicıous sıkamazsın
genelde spor gıyınıosan seksı koku sana gıtmez
ya da narın bır yapın varsa ıstesende baharatlı gıtmıyor olmuyor

benım genelde spor yapım vardır ama deri cok kullandıgım ıcın bıraz seksılık katmayı severım
o yüzden baharatlı acımsı yanık sekerlı değil de cok spor olmayan kadınsı güllü yasemınlı yumusak oryantal kokuları severım

ten rengınıze gıyımınıze gore karar verın =)
o zaman daha dogru secım oluyor
ve galıba beyaz tende ferah cıceksı ve pudralılar ıyı duruyor
koyu tenlerde ise oryantal
baharatlılar ıse tercıh meselesi

kızlar bır de parfum gıyımınızle ve tarzınızla cok alakalı
yanı esofmanlarla bır pazar yuruyusunde chance sıkamazsın

ama abıyeler ıcınde de be delicıous sıkamazsın
genelde spor gıyınıosan seksı koku sana gıtmez
ya da narın bır yapın varsa ıstesende baharatlı gıtmıyor olmuyor

benım genelde spor yapım vardır ama deri cok kullandıgım ıcın bıraz seksılık katmayı severım
o yüzden baharatlı acımsı yanık sekerlı değil de cok spor olmayan kadınsı güllü yasemınlı yumusak oryantal kokuları severım

ten rengınıze gıyımınıze gore karar verın =)
o zaman daha dogru secım oluyor
ve galıba beyaz tende ferah cıceksı ve pudralılar ıyı duruyor
koyu tenlerde ise oryantal
baharatlılar ıse tercıh meselesi
aynen kuşumm katılıyorum sana :KK19:

tam kış kokusu canım. bende şuan hamile olduğum için kullanamıyorum malesef ağır geliyor ama genel anlamda çok kalıcı hoş bir koku :)

Armani Code maskülen bir koku, çok erkeksi geliyor bana ya chance den bile
maskulen diyolar evet :) valla merak ettim bundan 1 sene önce falan bakmıştım sephorada kokusuna maniayla birlikte en çok maniayı sevmiştim hala daha seviyorum ama code hiç aklımda kalmadı vallahi :) sırf merak ettiğimden bakıcam.. d&p deki armani mania da çok güzelmiş ya:KK36:

maskulen diyolar evet :) valla merak ettim bundan 1 sene önce falan bakmıştım sephorada kokusuna maniayla birlikte en çok maniayı sevmiştim hala daha seviyorum ama code hiç aklımda kalmadı vallahi :) sırf merak ettiğimden bakıcam.. d&p deki armani mania da çok güzelmiş ya:KK36:
Canım - Janna - - Janna - dediği gibi çok turunç turunç kokuyor.. Ama kötü bir parfüm değil.. Kişiden kişiye değişir beğenilmesi.

Jennifer Lopez glow da güzeldir.. Tende güzel duruyor.. Misler gibi bunu da çok soran oldu bana tavsiye ederim
Evet ya bargelloda bakmıştım bunun kokusuna orijinal bakmadım bilemiyorum orjinalı nasıl.. ama böyle pudramsı kadifemsi yumuşak temiz bir koku miss gibiydi :))

Bir de watsonsta ve gratiste olan bir parfüm var ulric de varens böyle şirin şişeleri var üzerinde melek kanatları falan var.. Bakan deneyen oldu mu bunları hiç:KK23:

Bir de watsonsta ve gratiste olan bir parfüm var ulric de varens böyle şirin şişeleri var üzerinde melek kanatları falan var.. Bakan deneyen oldu mu bunları hiç:KK23:

kullanıyorum ben o melek kanatları olan pembe şişe je taıme hypnose a benzıyor bıraz daha enerjık bır hypnose düşün

Imm anladm canım.. Hep merak ederim de onları çok cici duruyolar..:KK35:

kokusunu baya sevmişlerdi ferah ama etkılı kokuyorlar
hatta ben şişelerine taşlarla süsleme yapıcam
bı yerde gordum hosuma gıttı =)
bak

Eklentiler

• PinkRoseBejeweledPerfumeBottle16.jpg
    PinkRoseBejeweledPerfumeBottle16.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 63
Back
X