• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tenimde hissedilecek parfum çok acil

Valla canım ben parfümde adının olmasını severim.. dior kokularını hiç sevmem hiypnotic midir nedir adını bile yazamıyorum.. bana göre gereksiz fazla ağır aşırı bayık bi koku bende baş ağırısı yapıyor.. Ben doğal temiz taze miss gibi çiçeksi kremsi kokuları severim.. versace nin kokularına hiç bakmadım.. bakmakta istemiyorum.. diyorum ya parfümde isime markaya önem veriyorum ben :)

Roberto Cavalli Edp deneyebilirsin..dp den dolumunu almıştım,kokusu çok hoş..ayrıca hogo boss intense de güzel kokar

Burberry Classic hem fiyat hem performans açısından çoğu parfümden açık ara önde bence.
Bunun dışında benim şuan beğendiklerim Dior Pure Poison, Jean Paul Gaultier Classique Edp, Roberto Cavalli edp.

Burberry Classic hem fiyat hem performans açısından çoğu parfümden açık ara önde bence.
Bunun dışında benim şuan beğendiklerim Dior Pure Poison, Jean Paul Gaultier Classique Edp, Roberto Cavalli edp.
Teşekkürler canim tavsiyen için ama burberry classic ben kullaniyordum çok severek hem de ama cevremde kullanan çok fazla kişiye rastlayınca biraktim cunku ayni kokmak çok hoşuma gitmedi yani :)

canım sana bir esmer olarak bazı parfümler tavsiye edebilirim

Ben en çok angel kullanıyorum tenimde uzun süre kalıyor

elizbeth arden-red door
jean poul-classic
angel
wish
rush
romence

Teşekkürler canim wish in dolumu var mi varsa DP deki mi daha iyi yoksa bargello mu

Sen onu bonu bırakda bide d&p den şu flowerbomb'a bak mutlaka hissedilir bir koku çok güzeldir :KK66:

gecenlerde ralph romance diye parfumu var loris onunden gecerken kız sıkmak ıster mısınız dedı neyse degısıklık olsun dedım sıktı
koku guzel de bısey ıtıyor benı ama o kadar kalıcıydı kı keske begendıgım koku olsa oradan bıle alınır..
hıcbır parfum o kadar kalmadı bende ne sınır bı durum....ellerımı artık bulasık deterjanıyla yıkadım o derece

Fıstıkım armani code nasıl bir koku biraz tarif edebilirmisin :oops:
bebeğim biraz chanceye benzıyor
ama nasıl anlatıyn ilk sıktıgında yoğun tütün gibi kokuyor bol baharatlı ( pizza) :D:D
ben sevıyorum ama chanceye gore daha ağır ve baharatlı

bebeğim biraz chanceye benzıyor
ama nasıl anlatıyn ilk sıktıgında yoğun tütün gibi kokuyor bol baharatlı ( pizza) :KK70::KK70:
ben sevıyorum ama chanceye gore daha ağır ve baharatlı
Bakicam bitanem kokusuna en yakin zamanda baharatli pizza demek supermis ya :KK70: chance tarzi biseyse kesin severim fistigim❤️ :)))

tende en ıyı kalan paris hılton datlı datlı =)

Back
X