- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Iyi gecelerHadı ben kactım uykuya
Dıger kategorı taslagı az cok bellı oldu
Gorusuz
Pazartesi ye kadar aç ama anketi sonra beni bulamazsınTamam onu sana bırakıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi gecelerHadı ben kactım uykuya
Dıger kategorı taslagı az cok bellı oldu
Gorusuz
Pazartesi ye kadar aç ama anketi sonra beni bulamazsınTamam onu sana bırakıyoruz
Olurr Yaparım ama tavam bozuldu yapışıyorTamam sen tava böreği yap ben su böreği yapacağım
Kategori anketini erken açayımIyi geceler
Pazartesi ye kadar aç ama anketi sonra beni bulamazsın
Yeni tava alırsınOlurr Yaparım ama tavam bozuldu yapışıyor
Kv yağsız Bazlama yaptığı günden beri tavamda ne yapsam işkence
Aynen Alcam da granit istiyorum artık, çizilme derdi de yok onlarınYeni tava alırsın
Tava önemli
Bende istiyorumAynen Alcam da granit istiyorum artık, çizilme derdi de yok onların
Ben onu hiç sevmedim.Teflon en güzeli.Aynen Alcam da granit istiyorum artık, çizilme derdi de yok onların
O kadar çok şeye niyetleniyoruz ki zor gelir :))Bende istiyorum
Ama ne zaman sıra gelir bilmiyorum
Ciddi misin?Ben onu hiç sevmedim.Teflon en güzeli.
HaklısınO kadar çok şeye niyetleniyoruz ki zor gelir :))
Seramik de güzel değil.Çabuk eskiyor.Ne bilim içi tek renk değil ya kullanasım gelmiyor.Yani bizdeki öyle.Ciddi misin?
Benim seramikti özelliği bozuldu yağsız kullanınca. Granit daha sağlıklı diye biliyorum. Neden sevmedin?
Sırf renginden dolayı mı dedin yani Bende kullanımı falan rahat değil sandımSeramik de güzel değil.Çabuk eskiyor.Ne bilim içi tek renk değil ya kullanasım gelmiyor.Yani bizdeki öyle.
Yok saplarını da çok aşağıda yapmışlar yanıyor ocakta ve pis kokuyor.Hep kısık ateşte pişirmek zorunda kalıyorsun.Bizimki hatalı galiba.Sırf renginden dolayı mı dedin yani Bende kullanımı falan rahat değil sandım
Iyi gecelerKaçtım.İyi geceler.
Niye trip yapıyorsun
Teşekkür ederim canımSenin tarifi bekliyorumpek leziz görünüyor nevroş eline sağlık canım başarılar
Niye trip yapıyorsun