PÜF NOKTALARI
-Fincanları yağlamak yerine iç kısımlarına tek kullanımlık kağıt kalıplar yerleştirebilirsiniz.
-Kullandığınız porselen fincanların ısıya dayanıklı ve çok kalın olmamasına dikkat edin.
-Kaynamakta olan su buharının keklerin üzerine değmemesi için tencereye ekleyeceğiniz su miktarının fincanların yarı seviyesini geçmemesine dikkat edin.
-Dilerseniz keki sade,cevizli,fındıklı,bademli,ıspanaklı,ballı ,tahinli ,meyveli,pudingli yapabilirsiniz...
-Kek çok kolay bir şekilde fincandan çıkıyor.Dilerseniz fincandan çıkartıp üzerine sos dökebilirsiniz...
-Mikro dalgada 5 dkda kekinizi pişirebilirsiniz..
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, yarışmada bol şans diliyorum. Gelsin, üçüncü madalya
Teşekkür ederim canımAyyy bayıldım çok güzel ya❤
Sen istedin bende kek yaptımNevroş naptın sen
Teşekkür ederim canımVaaaaavvvEllerine sağlık Ablacım valla gitti bizim birincilik hayalleri Yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımBuda gol değilse ben bişey bilmiyorum
Ellerine emeğine sağlık Nevommm gelsin 3. Madalyoşşş
Teşekkür ederim canımÇok minnoş olmuş bunlar ya
Süpersin eline sağlık ablacım
Gelsin madalya
Teşekkür ederim canımYaa bayıldım ya ben bunlara nasıl minnoşlaradama diyeti bozdurular o derece gerçekten son dakika kekleri efsane, diycek bişey bulamıyorum artık, takatim kalmadı
Sana da başarılar dilemiyorumama ellerine sağlık diliyorum
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık Nevoş,süper olmuş kekin daha doğrusu keklerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?