- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
- Konu Sahibi Black Light
Selammm ben geldim
Bugün sizinle tencerede bisküvili pasta tarifimi paylaşacağım.
Malzemeler
2 su bardağı süte 1 paket puding ekleyip kaynatıyorum.
Şu kıvama geldikten sonra ocaktan alıyorum.
Kaynayan pudinge 1 paket kremşanti ekleyip 1 dakika boyunca çırpıyorum.
Önce tencerenin içinin her tarafını streçliyorum ki pastamız rahatlıkla çıkabilsin. Daha sonra bisküvileri önce şu şekilde diziyorum. İlk dizdiklerimi sade diziyorum, daha sonra pudinge batırıp tek tek diziyorum.
Hepsini tamamladıktan sonra üstünü şu şekilde streçle kapatıp 30 dk buzdolabında bekletiyorum.
Daha sonra buzdolabından çıkardığım pastamı bir tabak yardımıyla ters çevirerek tencereden çıkarıyorum. Hemen çıkıyor zaten.
O esnada üstüne dökmek için pudingimi hazırlıyorum. Pişen puding biraz ılıdıktan sonra üstüne gezdiriyorum.
Üstünü ve kenarlarını hazırladığımız puding ile kaplıyoruz Daha sonra istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz. Afiyet olsunnnnn.
Bugün sizinle tencerede bisküvili pasta tarifimi paylaşacağım.
Malzemeler
- 2 su bardağı süt
- 1 paket hazır kakaolu puding
- 1/2 paket toz krem şanti
- 4 parça bitter ya da sütlü çikolata
- Üzeri İçin:
- 1/2 paket hazır kakaolu puding
- 1 su bardağı süt
- Hindistan cevizi
2 su bardağı süte 1 paket puding ekleyip kaynatıyorum.
Şu kıvama geldikten sonra ocaktan alıyorum.
Kaynayan pudinge 1 paket kremşanti ekleyip 1 dakika boyunca çırpıyorum.
Önce tencerenin içinin her tarafını streçliyorum ki pastamız rahatlıkla çıkabilsin. Daha sonra bisküvileri önce şu şekilde diziyorum. İlk dizdiklerimi sade diziyorum, daha sonra pudinge batırıp tek tek diziyorum.
Hepsini tamamladıktan sonra üstünü şu şekilde streçle kapatıp 30 dk buzdolabında bekletiyorum.
Daha sonra buzdolabından çıkardığım pastamı bir tabak yardımıyla ters çevirerek tencereden çıkarıyorum. Hemen çıkıyor zaten.
O esnada üstüne dökmek için pudingimi hazırlıyorum. Pişen puding biraz ılıdıktan sonra üstüne gezdiriyorum.
Üstünü ve kenarlarını hazırladığımız puding ile kaplıyoruz
Son düzenleyen: Moderatör: