Tencere öneri acil!!

Bende tefalin 6x 3lü tava seti var memnunum evet ama çelik lazım bana

3 yıldır kullanıyorum bence çelik denilince aryıldız. Korkmaz da çok iyi idi ama bundan 5 10 yıl öncesine kadar.çelikte aryıldız yengem emsan vs kullandı hiç memnun kalmadı schafer da aynı şekilde
Emsan ve schafer maalesef kötü . Aryıldız duydum ama kullanan sayısı az sanırım. Yanma , yapışma, çizilme ve kararma oldu mu?

Benim takımım aryıldız.15 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum hiçbir bozulma yıpranma olmadı hala pırıl pırıl.
Halbuki ilk zamanlar da çok yemek yakmıştım

Ben jumbonun titanyum tencere setini aldım çeyizime 1 sene oldu evleneli kullanıyorum gayet memnunum çok seviyorum. Benim ayrıca bir sorum olacak sizce 5 litrelik bir tencere evde bulundurmak mantıklı mı? Kışlık sos, reçel vs yaparım diye düşündüm ama çok da yer kaplıyor. Sizler aldınız mı böyle bir şey

Ben wmf comfort line serisini alacağım. 5lt tencere süt kaynatmak için uygun ve ayrıca yazdığınız gibi kışlık sos için de çok işe yarar. Yer kaplar evet ama gerekli olabiliyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…