- 30 Ekim 2024
- 15
- 1
- 23
-
- Konu Sahibi karamelfstk9
Karaca kullndım kullanıyorum. Çok memnunum. Ne bır kararma ne bır cızlme hıc sorun yasamadım.Arkadaşlar merhaba çeliği güzel, kaliteli ve ağır tencere seti kullanan var mı ?. Markasını da yazarsanız çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler..
Korkmazın hangi serisi var sizde?Benim iki Çelik takımım var biri Karaca biri korkmaz
Karaca da çok şikayet var bende tavası vardı karardı hemenKaraca kullndım kullanıyorum. Çok memnunum. Ne bır kararma ne bır cızlme hıc sorun yasamadım.
Ben 8 yıldır kullnıyorum hıcbır kararma yasamadım. 2 yıldırda duduklusunu kullnıyorum aynı sekılde..Karaca da çok şikayet var bende tavası vardı karardı hemen
Korkmaz floraKorkmazın hangi serisi var sizde?
Şuan hangi tencere kullanıyorsunuz peki?Jumbo urunlerinden uzak durda onun disinda ne alirsan al.
En azindan taklit olmayan, dayanikli, ozgun tasarimli ve kullanisli bir cok marka var.
Jumbo eski kalitesinden cok uzak urun garantisi neredeyse yok. Garantiye urunleri yolladim bin dereden su getirdiler.
Jumbo ve turevlerini asla onermiyorum
15 yillik uyeyim bu konuyu gorunce dayanamadim yazdim dusun yani bu kadar memnuniyetsiz kaldim bu markadan
Korkmaz aura nasıl sizceKorkmaz flora
Korkmaz, 15 seneye girmek üzere ve hala taş gibi.Arkadaşlar merhaba çeliği güzel, kaliteli ve ağır tencere seti kullanan var mı ?. Markasını da yazarsanız çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler..
Korkmazın her şeyi güzel karacayı beğenmiyorum maalesef çeyizimde var diye kullanıyorumKorkmaz aura nasıl sizce
Şuan hangi tencere kullanıyorsunuz peki?
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Zwilling markası nasıl sizce?ben yurtdisinda yasiyorum bu sebeple yeni tercihimi burada ki markalara gore yaptim. fakat tek bıldıgım Turkiyede tum tencereler ayni fabrikadan farkli tasarim ile cikip uzerine markalar etiketleniyormus. yani birbirlerinde nacikcasi cok farki oldugunu dusunmuyorum. belki uretim asamasinda firmalar butcelerine gore malzeme kalitesini degistiyior olabilir ama fabrikalari hepsinin ayni imis. bunu arastir lutfen
Bende Korkmazın çaydanlığı ve çatal bıçak seti var bende çok memnunum o markadanKorkmazın her şeyi güzel karacayı beğenmiyorum maalesef çeyizimde var diye kullanıyorum
Arkadaşlar merhaba çeliği güzel, kaliteli ve ağır tencere seti kullanan var mı ?. Markasını da yazarsanız çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler..