- 30 Ekim 2024
- 15
- 1
- 23
- Konu Sahibi karamelfstk9
Kaç yıldır kullanıyorsunuz öğrenebilir miyimÇok memnunum takımım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç yıldır kullanıyorsunuz öğrenebilir miyimÇok memnunum takımım
Bende tefalin 6x 3lü tava seti var memnunum evet ama çelik lazım banaBende karaca var assla önermem bir kere unuttum yemek yaktım o günden beri o tencereyi atsam çöpe fark etmez. Onun dışında da çok çabuk dibine tutuyor tabanı kalın görünüyordu ama değmez yani. Tefal ingenio setim var her yemekte onları kullanıyorum mük mük mük.
Annemin 30 yıllık tencereleri benim bir yıllıklardan kat kat iyi. Ne varsa eskilerde var.
Kaç yıldır kullanıyorsunuz öğrenebilir miyim
Emsan ve schafer maalesef kötü . Aryıldız duydum ama kullanan sayısı az sanırım. Yanma , yapışma, çizilme ve kararma oldu mu?3 yıldır kullanıyorum bence çelik denilince aryıldız. Korkmaz da çok iyi idi ama bundan 5 10 yıl öncesine kadar.çelikte aryıldız yengem emsan vs kullandı hiç memnun kalmadı schafer da aynı şekilde
Benim kararma olmadı dibi tutma vs de olmuyor ama çelik granit vs olmadığı için tabiki dikkatli kullanmak gerekiyor yapışmaz tabanlı değil tabikiEmsan ve schafer maalesef kötü . Aryıldız duydum ama kullanan sayısı az sanırım. Yanma , yapışma, çizilme ve kararma oldu mu?
Ben wmf comfort line serisini alacağım. 5lt tencere süt kaynatmak için uygun ve ayrıca yazdığınız gibi kışlık sos için de çok işe yarar. Yer kaplar evet ama gerekli olabiliyor bazenBen jumbonun titanyum tencere setini aldım çeyizime 1 sene oldu evleneli kullanıyorum gayet memnunum çok seviyorum. Benim ayrıca bir sorum olacak sizce 5 litrelik bir tencere evde bulundurmak mantıklı mı? Kışlık sos, reçel vs yaparım diye düşündüm ama çok da yer kaplıyor. Sizler aldınız mı böyle bir şey