Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ten rengini doğal yollarla değiştirebilir miyim?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Kasım 2017
- 980
- 1.501
- 33
- 31
- 29 Ağustos 2014
- 1.367
- 2.488
- 133
- 31
- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.361
- 298
İlişkiler ve duygular bölümündeki bu saçma soruda tabiki mantık aramıyoruz yıne ve yardımcı olmak istiyoruz..
1..açık renk ten için, koreliler haşladıkları pirincin nişastalı suyuyla yüzlerini yıkarlarmış.. Beyaz ten onlar için çok önemli cünkü..
2..koyu renk ten için, önce güneşlen sonra bol bol havuç ye.. Havuç koyu tenin geç açılmasını sağlar..
1..açık renk ten için, koreliler haşladıkları pirincin nişastalı suyuyla yüzlerini yıkarlarmış.. Beyaz ten onlar için çok önemli cünkü..
2..koyu renk ten için, önce güneşlen sonra bol bol havuç ye.. Havuç koyu tenin geç açılmasını sağlar..
- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 63
- 29
Tamam canımİlişkiler ve duygular bölümündeki bu saçma soruda tabiki mantık aramıyoruz yıne ve yardımcı olmak istiyoruz..
Sakin ol puding değiştirmek derken canlılık katmak yani çok beyazim hafif yüzüme renk gelse diyeeBilemedik. Bi bukalemuna sormak lazım doğalı neymiş bunun ! Tövbe est. ne garip soru.
Yani renk gelse yuzume ya ruh gibiyim hafif beyazdan buğday tenli olsam keşke :-\İlişkiler ve duygular bölümündeki bu saçma soruda tabiki mantık aramıyoruz yıne ve yardımcı olmak istiyoruz..
- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 123
SolaryumYani renk gelse yuzume ya ruh gibiyim hafif beyazdan buğday tenli olsam keşke :-\
- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
hımmmm...ımmmm..aslında bu konuda size yardımcı olacak birisini biliyorum çok ünlü birisiydi ama mefta oldu..'ten değişme konusunda ustaydı...olsaydı eminim yardımcı olurdu..bu şahıs :Mikail caksondıBaşlıktan gayet açık :)
Mefta olmadı canım o adam vitiligo hastasiydi ne alaka ? Biraz araştırma yap yoksa senin beynin mefta olacak :-(hımmmm...ımmmm..aslında bu konuda size yardımcı olacak birisini biliyorum çok ünlü birisiydi ama mefta oldu..'ten değişme konusunda ustaydı...olsaydı eminim yardımcı olurdu..bu şahıs :Mikail caksondı
Mefta olmadı canım o adam vitiligo hastasiydi ne alaka ? Biraz araştırma yap yoksa senin beynin mefta olacak :-(
Mefta olmadı canım o adam vitiligo hastasiydi ne alaka ? Biraz araştırma yap yoksa senin beynin mefta olacak :-(
hımmmm...ımmmm..aslında bu konuda size yardımcı olacak birisini biliyorum çok ünlü birisiydi ama mefta oldu..'ten değişme konusunda ustaydı...olsaydı eminim yardımcı olurdu..bu şahıs :Mikail caksondı
- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
tatlım beni vitiligo konusunda uyararak aydınlattığın için müteşekkirim sanaHiimmm immm saçma sapan magazin sayfalarına çok takılma Yasemin bunu kendine yapma bize acı kanka :) öyle bir makine olduğunu mu zannediyorsun VİTİLİGO nedir belirtileri nelerdir biraz bak olur mu bu senin için iyi olur
Aaa ne demek bende daha da insanların bilgili olması için elimden geleni yapmaya ittiğin için mutesekkiimm :'(tatlım beni vitiligo konusunda uyararak aydınlattığın için müteşekkirim sana
Hem ne demişler iyilik yap denize at umarım tutarsın tatlımtatlım beni vitiligo konusunda uyararak aydınlattığın için müteşekkirim sana
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Sağ ol canım :)))Beyaz tenliysen pembe alt tonlu cc krem fondoten falan kullan...bunu vucuduna da tatbik edebilirsin...kalici degil ama idare et
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Diaderminin cc sini tavsiye ederimSağ ol canım :)))