ten rengi beyazlatma :D

Bende buğday tenliyim ve maalesef pigmentlerim aşiri calişiyorlar.
Zamaninda hamileyken bilemedim güneş kremi sürmedim cilttim lekeleke oldu
Arti tatilde yanmiştim cok güneş lekesi oluştu.biraz hormonell bozukluk var onda cok asiri lekelerim var.
Nefret ediyorum yüzümden.güneşte hemen sürafa lekeli yüzüm oluyor.
Cok utaniyorum!!

Yüzünüz için ipek kese kullanabilirsiniz. Ayrıca pirinç ıslattığınız su ile yüzünüzü yıkarsanız da faydası olur. Uzakdoğulular beyazlığa kafayı çok taktıkları için onların cilt bakım markaları da işe yaratabilir.

Beyaz olan birisi Nasıl kalıcı bronzluk sağlıyor ya.. Beyazım bronzlaşıyorum çok güzel ama 1 ay durmuyor gene bembeyaz oluyorum.

Bu arada İpek yüz keseleri var Hamamda kullanılan..
Belki fayda sağlarsınız
Aynen ben de bronzlasamiyorum bile. Seffaf gibiyim resmen tatile gitmeden havuza gidiyorum birkac gun gunesleniyorum ama degismiyor :olamaz:

Bende beyazım. Bembeyaz olanlardan. Yanmıyorum. En fazla kızarıyorum. Bu nedenle çocukluktan beri güneşte kalmayı sevmiyorum. Azıcık kollarım yanıyor gibi olup kışa doğru beyaza dönüyor. Güneş kremi kullanıyorum.

Beyaz olmak istiyorsanız güneş krem siz dışarı çıkma. Kese yap. Ama kış geçtikten sonra halen tenin koyuysa zor işin....

Bende beyazım. Bembeyaz olanlardan. Yanmıyorum. En fazla kızarıyorum. Bu nedenle çocukluktan beri güneşte kalmayı sevmiyorum. Azıcık kollarım yanıyor gibi olup kışa doğru beyaza dönüyor. Güneş kremi kullanıyorum.

Beyaz olmak istiyorsanız güneş krem siz dışarı çıkma. Kese yap. Ama kış geçtikten sonra halen tenin koyuysa zor işin....
Bir de ten renginizi merak ettim bembeyaz nasil oluyor bilekten bi foto atabilir misiniz acaba Hoppa

Bende beyaz tenliyim hiç bronzlaşamadim ömrümde.tatillerde ve sonrasında ciger gibi kıpkırmızı geziyorum

Beyaz olan birisi Nasıl kalıcı bronzluk sağlıyor ya.. Beyazım bronzlaşıyorum çok güzel ama 1 ay durmuyor gene bembeyaz oluyorum.

Bu arada İpek yüz keseleri var Hamamda kullanılan..
Belki fayda sağlarsınız
Aynen yav ben de bronzlaşamıyorum bile,kızarıp eski halime dönüyorum.

Bende acik tenliyim once kizariyor sonra bronzlasiyorum ama bir ay sürmüyor soyulup atiyor derim acikcasi bende cok sevmem esmerligi yuzumu sabunla yikiyorum her sabah birde banyo yapiyorum sabunu vucudumda bekletiyorum geciyor bir sene surmesi normal degil bir doktora danis!istersen

Valla sizde işe yararmı bilmem ama bir arkadasım hergün yuzune duzenli pirinc unu maskesi yapıyor biraz zahmetli, sonucunu alıyor bayada belli oluyo, şahsen ben buğday tenliyim deniyoeum hic bi işe yaramıyo, bir deneyin derim

Bende beyazim yanamiyorummm. Hep bi kirmizilik bi pembelik. Tek cozum gunese cikmamak canim.
Yanmayın kızlar yanmayın.. peynir gibiydim yazları 2 ay boyunca yatardım güneşin altına tam olmuycak vakitlerde bronzlaşıcam diye.. 5 6 sene sonra becerdim de zaten.. ama yaş 25i geçti ve güneş lekelerim çıktı hem ne lekeler offf.. son 4 yıldır onlarla uğraşıyorum epey hafifledi ama eskisi porselen gibi diil yüzüm.. ve çok üzülüyorum..
İlla yanıcam derseniz de leke oluşmasına engel olucak kaliteli ve yüksek faktörlü güneş kremleri kullanın ve 4ten önce asla güneşe çıkmayın.. bi de bronzlaşmayı kolaylaştıran güneş kremleri de var onlar da bi seçenek

Eczanelerde ingiliz karbonatı satılır onunla peeling yapabilirsin yüzüne lekeleri de açar eğer varsa tabii abartmayın haftada bir yeterli bu arada yüzünüzde kuperoz yani kılcal damar varsa yada atopik yada akneli bir ciltse sakın yapmayın

yanmayıp kızaranlar kıskansın diye yazıyorum :D
buğday tenli diye tabir edilenlerdenim
o kadar güzel bronzlaşırım ki kararmam da
ne yanma ne acı ne soyulma ne de su toplama

:)

ama işin kötü yanı güneşte durmaktan hoşlanmıyorum
amacım beyaz olmak annem gibi. yıllarca bacaklarıma güneş görstermedim. soluk bi renkler şu an :D
bu yüzden d vitaminim de çok düşük

ama bu yaz güneşlenicem

bende bugday tenliyim..
deniz kum güneşi özledim..
bronzlaşmayı da.. ne bilim kapkara kız olmayı özledim..
4 senedir tatile gitmedim. söle güneşlenemedim.. malum iş... evlilik derken geçiyo.. tatile firsatim olmuyor..
tatil bilmeyen denize dahil giremeyen bir eşle evliyim..
kocamı aylarca ikna ediyorum iş güç diyo..
offf nerde o günlerr.
sende broznlaşmanin tadini çikart:)
sora ararsin ne güzel işde hasta olmazsin;)

hmm nasıl uygulıycam pekii?
Pirinc unu maskesini arastırın hangisi size uygun gelirse uygularsınız, arkadasımın yaptığı 1.5 yemek kaşığı pirinc ununa yarım kaşık kadar süt koyup karıstırıyodu yani bebek maması kıvamına geliyo birazdaha fazla koyabikirsinizde sütü katı olucak sekilde yuzunuze surup kuruyana kadar bekleyip yıkıyosunuz.

Ben üst uste yandim 3 yıldır kendi rengime dönemedi.. bi de kapaliyim suratimin sadece belli bir kismi yanik hala tipsiz tipsiz dolasiyorum evde :D bi caresi varsa bende yapayım

Back
X