ten rengi beyazlatma :D

Biruni

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
264
150
18
arkadaşlar geçen yaz bodruma gittim baya bronzlaştım o gündür bugündür kendi rengime dönemiyorum normalde beyazımdır sade saçlarım siyahtır ben ne yapacağım bi kere de arkadaş zoruyla solaryuma girmiştimm ne yapmam lazım beyazlaşmam için

üzerinize bebek pudrası dökün..
şaka bi yana solaryuma vs gitmeyin zaten bembeyaz olmazsınız ama en azından daha fazla bronzlaşmazsınız

Beyaz olan birisi Nasıl kalıcı bronzluk sağlıyor ya.. Beyazım bronzlaşıyorum çok güzel ama 1 ay durmuyor gene bembeyaz oluyorum.

Bu arada İpek yüz keseleri var Hamamda kullanılan..
Belki fayda sağlarsınız
aaa bilmiyordum çok teşekkür ederim

O nasıl iş ya bende beyaz tenliyim bronzlaşsam 3 haftaya gidiyor cildinizde pigmentlerde bi bozulmamı meydana geldi acaba

Beyaz tenli olduğundan emin misin açık buğday tenli olmayasın eğer öyleyse bu bronzluktan kurtulmak zor olur senin için bu ara da bronzluktan kurtulmaya çalışıyorsun ama güneş koruyucu fa kullanıyorsun dimi

Beyaz tenli değilsin sanırım normalde,çünkü annem beyaz tenli,aylarca güneşte yansa da sonrasında yine eski rengine dönüyor...acaba sende güneş yanığı falan mı oldu,güneş yanıkları da geçmez,yanık derken güneş lekeri yanlış olmasın.

Beyaz olduğuna emin misin
Bende beyazım damarlarım bile görünen cinsten
Tail kısaysa kırmızı dönerim, çok uzun kalırsam çok hafif bronz olur o da hemencik geçer

Tatilde ıstakoz olmamak için solaryuma başlamış biri olarak kınıyorum sizi :D

Beyaz değilsindir bence de,valla sonradan kendini beyazlatan görmedim ben .
Diğerlerinin dediği gibi kese ve peelingi dene.
Ben de beyazım mesela ,ama hiç bronzlaşamadım ,sadece kollarım azıcık yanmıştı o kadar.
Ama çok dert değil,zira esmerliği hiç sevmem kendimde ,yazın esmerleşmeyeyim diye kısa ceket giydiğim bile oldu :KK70:

Back
X