Ev tamamen bu kokuyla kaplı..Ten kokusu olduğu buradan belli..Yıkanmayan kıyafet falan nedeniyle olsa tüm ev böyle kokmazdı sanırım..Nefesinden gelen koku da aynı
Ev tamamen bu kokuyla kaplı..Ten kokusu olduğu buradan belli..Yıkanmayan kıyafet falan nedeniyle olsa tüm ev böyle kokmazdı sanırım..Nefesinden gelen koku da aynı
Evet bu ten kokusu ve feromenler konusu çok ilginç hatta ilk görüşte bile bir kişinin bize çekici veya itici gelmesinde belirleyici bir rol oynuyor kokuyu farketmesek de. Ben de koku konusunda çok hassasım ve burnum çok iyi koku alır. Bir ortamda bile bir kokuyu herkesten önce ben alırım. Eş konusunda da önemli bu. Ben eşimin ten kokusunu çok seviyorum. Hatta o uyuduğunda vücudundan farklı bir koku salgılar ve ben onu alırım. Sabahları onu koklamaya doyamam. Espri konusu bile olmuştur bu aramızda. Çünkü mesela koltukta uyuklama alışkanlığı var bazen ve ben yanında değilsem o an onu koklarım "uyumuşsun sen" derim ve hep doğru çıkarkokusu itici geliyorsa o adam size uygun değildir. çünkü feromonlar ve koku karşı cinsi algılamamızı sağlıyor ve bizden ne kadar farklı bizde eksik olan ne kadar özellik onda varsa bize o kadar çekici gelirler.
bilimsel bir şeu bu
koku ve tensel çekim önemli bence ben bitirirdim. itici bulduğum biriyle yakınlaşamam çünkü
bu adamı doğduğunda tuzlamamışlarHanımlar merhaba..
Garip bir problemle karşı karşıyayım.Benimle ciddi düşünen ve benimde ciddi bakabileceğim karakter olarak cidden süper bir insan var..Ancak onun ten kokusu beni inanılmaz itiyor.Bu koku evinede sinmiş. Yanıma gelir gelmez ağır baskın bir koku alıyorum.Pis olmaktan kaynaklı değil bu buna eminim.Annemde bu kişiyi tanıyor ve ona da anlattım bu durumu.Annem böyle bir koku almadığını söylüyor.Annem sigara kullandığı için koku duyusu azalmış olabilir mi yoksa herkesin kokusu bir başkasına farklımı kokuyor acaba? Parfüm aldırdım kokusunu bastırsın diye ama banamısın demiyor o keskin kokuBu kadar iyi bir insanı koku yüzünden istemez oldum Başına gelen ya da fikri olan varmı bu konuda acaba? Çok üzgünüm hem onu üzmek hem onu kaybetmek ve sırf koku yüzünden..cidden kötü
Hanımlar merhaba..
Garip bir problemle karşı karşıyayım.Benimle ciddi düşünen ve benimde ciddi bakabileceğim karakter olarak cidden süper bir insan var..Ancak onun ten kokusu beni inanılmaz itiyor.Bu koku evinede sinmiş. Yanıma gelir gelmez ağır baskın bir koku alıyorum.Pis olmaktan kaynaklı değil bu buna eminim.Annemde bu kişiyi tanıyor ve ona da anlattım bu durumu.Annem böyle bir koku almadığını söylüyor.Annem sigara kullandığı için koku duyusu azalmış olabilir mi yoksa herkesin kokusu bir başkasına farklımı kokuyor acaba? Parfüm aldırdım kokusunu bastırsın diye ama banamısın demiyor o keskin kokuBu kadar iyi bir insanı koku yüzünden istemez oldum Başına gelen ya da fikri olan varmı bu konuda acaba? Çok üzgünüm hem onu üzmek hem onu kaybetmek ve sırf koku yüzünden..cidden kötü
[/QUOTE
Koku çok önemli.Bence büyük problem.BİZİM İŞYERİNDE DE VAR 5 6 KİŞİ.hayatımızı etkılıolar resmen.Bence açıkca soleyın.
Bununla ilgili yapılmış araştırmalar var.Hanımlar merhaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?