Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

inşallah dediğin gibi olur yasmincim, okadar moralsizimki, kan testi yaptırmak , o sonucu öğrenmek, hiç ama hiç istemiyorum :bbo:

soway canım bu saate kadar ilacın etkisi kalr mı ya bence hamişsindir yani inşalahhhhhhhh....

ireneee canım neden son denemem diyorsun ilk demişsin daha yolun başında bırakma ne olur, dondurulmuşlarını kullan ve ümidini yitirme canım, çok geçmiş olsun...

soway canım bu saate kadar ilacın etkisi kalr mı ya bence hamişsindir yani inşalahhhhhhhh....

inşallah canım ama progestan fitili hala kullanıyorum ve günde 3 defa 2şer tane şeklinde, eczacı progestan bhcg yi yüksek gösterebilir güvenme dedi, benimde bütün umudum kırıldı, inanki yarın şu kan testini hiç yapasım bile gelmiyor artıkkafamçokkarıştı

Kızlar...Kan tahlili sonucum negatif çıktı.Oysa ben bayağı bir umutluydum.Zaten bu tek tüp ve son hamilelik mücadelemdi.Kısmet böyleymiş...

ireneecim canım çok üzüldüm, allah yardımcın olsun, neden hemen vasgeçtin denemekten, kendini toparladıktan sonra belki farklı düşünür bir kez daha denersin. ya da diliyorum ki kendiliğinden hamile kalırsın.

inşallah dediğin gibi olur yasmincim, okadar moralsizimki, kan testi yaptırmak , o sonucu öğrenmek, hiç ama hiç istemiyorum :bbo:

sowaycim yaa, kendini şu bekleme süresinde ne kadar yıprattın, tadını çıkar, bak çift çizgi görmüşsün işte ne güzel, tebrik ederim arkadaşım. niye sevinemiyorsun sende, madem bu idrar testine inanmayacaktın niye yaptın bilmiyorumkismile
Yarın kan testini yapacak ve güzel bir Hamileeee sonucu alacaksın, ondan sonrada rahat bir nefes alacaksın inşallah. Güzel şeyler düşün opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

AMİİNNN inşallah, allah mı söyletiyo arkadaşım opuyorumnanaktan

Merhaba bende adetimin 2. günü gidicem.10 gün var.biraz panik oldum.Bu süreçte nelere dikkat etmek gerek bilginiz var mı?benim tüplerim tıkalı olduğu için bu tedaviye başladık.Yumurtaların sağlıklı olması için beslenme vs. neler yaptınız.bilmiyorumkismile
Her şey gönlümüzce olur inşallah.

kızlar günaydın nasılsınız..
bugün 10.günüm ama idrar testi yapmaya cesaretim yok.hala belirti falan da yok ama bu sabahtan beri otururken genital bölgeme bıçak giriyormuş gibi sancı oluyor,sanki alt bölgemden ameliyat olmuş gibiyim..yavaş oturup kalkıyorum..
hamişler böyle belirtileri olan var mı?bu beklemek çok zor bir süreçmiş,delirecek gibi oluyor insan.halim saat saat değişiyor,kimi hamile gibi hissediyorum kendimi,kimi de hayır..

kızlar merhaba, soway neden kendini üzüyosun, zaten çok az zaman kaldı hayırlısıyla öğrenmek için, üzme canını.hepimiz baştan kırgın ve nariniz zaten, herşey bizi etkiliyor. benimde 10.günüm bugün, cumartesi testim var. çok heyecanlıyım, ben,mde kasık ağrılarım var , göğüslerim çok şişti tıpkı adet belirtileri yani...oyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyy; ne zor işmiş..Allah bize kolaylık versin, hayırlısını versin....güsel haberlermizi paylaşırız inşallah.

evet KUZUCAN, allah hepimize hayırlısını versin, annem çok heyecanlı, eşimde çok daha fazla heyecean var, bende niye yok anlamıyorum yaa, düne kadar dizlerim titiriyodu, şuan ise üzüntü hakim sanki negatif sonuç almış gibi, neyse artık hayırlısı, yarın sabah 9 da kanımı veriyor olucam, sonuç öğlene çıkar zaten, buraya yazarım sonucumu arkadaşlar...

canımcım noldu sana üzme kendini...bak bebişini de üzmüş oluyorsun haberin olsun...

canımcım noldu sana üzme kendini...bak bebişini de üzmüş oluyorsun haberin olsun...

üzülmek istemiyorum canımcım da garip bi duygu neden böyle hissettiğimide bilmiyorum, belki burada hava bugün kapalı yağmur yağacak gibi, ondan mıdır nedir bende anlayamadım...

pozitif düşün bence daha sonucu bile öğrenmeden yıpratma kendini sen mutlu ol ki bebişin de mutlu olsun kalbini ferah tut.

bu başlığın var olduğundan habersiz bende yeni topic açmıştım bende temmuz 18 de transfer yaptırdım. ağustosun 16 sında keseleri görmeye gideceğim. hayırlısı olur inşallah.

soway üzülme nolurrr...inşallah yarın iyi haberini alırıs. bende transferden sonraki ilk 5 gün çok mutluydum, sonra hep bebişime bişey olmuş gibi moralsiz ve hep ağlamaklıydım. 2 gündür gene bir coşku geldi içime.. bizim kısmetimiz böyleymiş. burada olmak, sizlerle bunları paylaşmak bana çok iyi geliyor. bu arada memorial de bu tedaviyi yürüten var mı?? ben memorial da tedavi gördüm.

kızllllaaaaaarrrr hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bana harika bi moral veriyorsunuz, çok mutlu oldum sizlerden bu sözleri duyunca, sizleri çok seviyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan a.s.

kızllllaaaaaarrrr hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bana harika bi moral veriyorsunuz, çok mutlu oldum sizlerden bu sözleri duyunca, sizleri çok seviyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan a.s.

zemuszemus inşallah böleee seviniris önümüzdeki günlerde :)))

sowayy hadi arkadaşım iyi haberlerini bekliyoruz....sen iyi haberler ver ki peşinden umutla biz de gelebilelim...Allah yardımcın olsun...İnşallah bebişin tutunur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…