irenecim bende senin sonucunu merak ediyordum.maalesef bende negatif sonucu aldım.hayırlısı olsun.sende son diye düşünme.sen baştanda söylemiştin gerçi birdaha denemeyeceğim diye ama inşallah fikrin değişir.ve çocuğuna bir kardeş nasip eder allah.
sowaycim bence hamilesin canım.çünkü ilaçlardan olsa çift çizgi bende okadar idrar testi yaptım hiçbirinde çift çizgi görmedim.allahın izniyle güzel sonuçlar alacaksın inşallah.
soway canım bu saate kadar ilacın etkisi kalr mı ya bence hamişsindir yani inşalahhhhhhhh....
Kızlar...Kan tahlili sonucum negatif çıktı.Oysa ben bayağı bir umutluydum.Zaten bu tek tüp ve son hamilelik mücadelemdi.Kısmet böyleymiş...
inşallah dediğin gibi olur yasmincim, okadar moralsizimki, kan testi yaptırmak , o sonucu öğrenmek, hiç ama hiç istemiyorum :bbo:
sowaycim yaa, kendini şu bekleme süresinde ne kadar yıprattın, tadını çıkar, bak çift çizgi görmüşsün işte ne güzel, tebrik ederim arkadaşım. niye sevinemiyorsun sende, madem bu idrar testine inanmayacaktın niye yaptın bilmiyorumkismile
Yarın kan testini yapacak ve güzel bir Hamileeee sonucu alacaksın, ondan sonrada rahat bir nefes alacaksın inşallah. Güzel şeyler düşün opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok sağol canım.
ben istanbul Florence Nightingalehastanesi.
geçen ay ön görüşmeye gitmiştim. reglinin 3. günü gel dedi. yarın sabahta randevum var işte heyecanlıyım baya.
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
evet KUZUCAN, allah hepimize hayırlısını versin, annem çok heyecanlı, eşimde çok daha fazla heyecean var, bende niye yok anlamıyorum yaa, düne kadar dizlerim titiriyodu, şuan ise üzüntü hakim sanki negatif sonuç almış gibi, neyse artık hayırlısı, yarın sabah 9 da kanımı veriyor olucam, sonuç öğlene çıkar zaten, buraya yazarım sonucumu arkadaşlar...
canımcım noldu sana üzme kendini...bak bebişini de üzmüş oluyorsun haberin olsun...
evet KUZUCAN, allah hepimize hayırlısını versin, annem çok heyecanlı, eşimde çok daha fazla heyecean var, bende niye yok anlamıyorum yaa, düne kadar dizlerim titiriyodu, şuan ise üzüntü hakim sanki negatif sonuç almış gibi, neyse artık hayırlısı, yarın sabah 9 da kanımı veriyor olucam, sonuç öğlene çıkar zaten, buraya yazarım sonucumu arkadaşlar...
kızllllaaaaaarrrr hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bana harika bi moral veriyorsunuz, çok mutlu oldum sizlerden bu sözleri duyunca, sizleri çok seviyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?