Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

idrarda test sonucu geç çıkıyor. benimde 9. gün 1 saat sonra çıkmıştı. şimdi hamileyim. 11. gün kan testi yaptılar. 206 çıkmıştı.

çok mutlu oldum. seni merak ediyordum. ben şimdi 2011 mart anneleri topiğine geçtim. doğum 21 mart

en başından beri nasıl umutluysan umutla beklemeye devam et...sakın bozmasın moralini hiçbişey...

soway inşallah canım inşallah hamilesindir hem bi kere hamile olmasan niye 2. çizgi çıksın ki

mrb arkadaşlar.bugün benim 9.günümdü ve kan testi yaptırdım maalesef sonuç negatif.hayırlısı olsun.inşallah sonuç bekleyen diğer arkadaşların yüzleri güler.negatif sonuc almak çok zormuş (

mrb arkadaşlar.bugün benim 9.günümdü ve kan testi yaptırdım maalesef sonuç negatif.hayırlısı olsun.inşallah sonuç bekleyen diğer arkadaşların yüzleri güler.negatif sonuc almak çok zormuş (

allah yardımcın olsun canım seni çok iyi anlayabiliyorum hiç üzülme demekki vakti gelmemiş hayırlısı olsun inş.

sağlık olsun canım benim, üzme kendini, bidahaki tedaviye hazır olmaya çalış...

yasmin dayanamadın yaptırdın demekki.sakın canını üzme,hiç belli olmaz.hormonlar geç belirti verebilir.unutmaki adet bile olsan hamile olma ihtimalin var.asıl gününde tekrarla tahlilini.üzülmek için erken canım,moralini bozma..eğer yine de negatif sonucu alırsan da kandini toparla,sağlam olmak zorundasın canım.sevgiyle kal..

hepinze çok teşekkür ederm arkadaşlar.allah kimseye yaşatmasın.inşallah sonuç bekleyen diğer arkadaşların hepsi pozitif sonucu görürler.sanırım bende kabullenmeye başladım.kendimi toparlamak zorundayım.2 tane donmuş embriyomuz vardı bakalım sağlıkla çözülürlerse onlarla yapacağız 2.denemeyi.herşeyin hayırlısı demekki zamanı gelmemiş.allah bu hüsranı brdaha yaşatmasın.inşallah ikincisinde hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alırım.dualarım hepinizle.bnazz,soway ve diğer arkadaşlar inşallah sizlerden alırız müjdeyi.

ALS canım inşallah olacak dualarımız seninle sende rahat olmaya çalış canım....

Kızlar...Kan tahlili sonucum negatif çıktı.Oysa ben bayağı bir umutluydum.Zaten bu tek tüp ve son hamilelik mücadelemdi.Kısmet böyleymiş...

canım benim inşallah dondurulmuşlarınla gebe kalırsın, herzaman moralli olki busefer tutsun bebeğin, bol şans sana...

soway güzel haberi ver artıkkkkkk ben çatlıyorum ama :)))opuyorumnanaktan

özlemcim bugün bi test daha yaptım çift çizgiyi gördüm, ama inanki umutlanmıyorum, eczacıya sordum kullandığım ilaçların etkisinden pozitif çıkmış olabilirmi die, valla olabilir dedi şans artık, yarın sabahtan testimi yaptırıyorum, ya sevinicem ya da üzülücem, artık zaman geldi çattı eyvahedigeldismile

Kızlar...Kan tahlili sonucum negatif çıktı.Oysa ben bayağı bir umutluydum.Zaten bu tek tüp ve son hamilelik mücadelemdi.Kısmet böyleymiş...

irenecim bende senin sonucunu merak ediyordum.maalesef bende negatif sonucu aldım.hayırlısı olsun.sende son diye düşünme.sen baştanda söylemiştin gerçi birdaha denemeyeceğim diye ama inşallah fikrin değişir.ve çocuğuna bir kardeş nasip eder allah.
sowaycim bence hamilesin canım.çünkü ilaçlardan olsa çift çizgi bende okadar idrar testi yaptım hiçbirinde çift çizgi görmedim.allahın izniyle güzel sonuçlar alacaksın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…