- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
-
selam kızlar bizimde ev bitmek üzere cuma günü boyacı giriyor sonrasına parkeler döşenicek.cumarteside gelinlik bakmaya gidicez inşallahhh :)
hoşgeldin sevgili.opuyorumnanaktanBen geldim.
Kısmetse benimde Temmuz 2 kına...
Temmuz 4 düğün inşallah. Bu Pazarda nişanım varopuyorumnanaktan
canım benim.beyaz eşyam ufak tefek mutfak eşyam var.almira havuz başında kuzenimin düğünü olmuştu ve inanılmaz güzel geçmişti canım bakalım 15 gün sonra benim nişanım var hemen anlatırım zaten :)
ama bence kına yeri de bak çünkü boş yer bulamayabilirsin canım ben hiç içime sinmese de dilarayı tuttum mecburiyetten
düşler sokağı mayıstan sonra başlayıp ne zamana yetişecek tatlım?
slmmm kızlar bende temmuz geliniyim opuyorumnanaktan
18 temmuzda düğünümüz var
düğün telaşesi son hızla devam ediyor
oluyor yavaş yavaş hepsi ya bi yandan alıyoruz bi yandan borç ödüyoruz siz de ne var ne yok
cnm ne güzel oluyor herşey sırayla çok sevindim cnm :1hug:
çok değil aslında canım ya 2 ay olucak nişanlı kalmak için kısa bir süre bence ama bilmiyorum :)
çok değil aslında canım ya 2 ay olucak nişanlı kalmak için kısa bir süre bence ama bilmiyorum :)
mwm sende bizden bir gün sonra gelin olacaksın demek ki hayırlısı canım :)
evet canım çok şükür yavaş yavaş oluyor herşey mobilya alınımına geçmemiz gerekiyor çünkü mayıs ayı sezon açılıomuş 1 1.5 milyar zamlanıcakmış eşyalar öle duyunlar aldık nie fazladan para verelim.çeyiz düğüne ne kadar kala çıkmalı sandıklardan yıkanıp kendi evime gitmeli sizcee?
cnm sende hoşgeldin aramıza bizde de yavaş yavaş oluyor herşey bu arada burası baya bursalı doldu zemuszemus
mobilya mı ev bile yok ühühhühüh ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?