- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
- #1.041
kızlar düğünüm temmuz 4 bende varımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar nasılsınız giremiyorum bayadır.. yeni gelen arkadaşlar olmuş aman ne güzel uzadıkça uzuyor listemiz...
MWM canım bende daha bir kez gittim gelinlik provasına sıkma sen canını yetişir tatlım merak etme daha vakit var...
SERPİL21 seninde düğünün pek güzel oluyomuş ya ben çok severim öyle davullu zurnalı bizdede öyle olur ama biz yapmadık iki yerdede salon tuttuk... aman ne güzelmiş yahemde çifte davullu:teytey::teytey::teytey::teytey:COLOR]
günaydın kızlar nasılsınız giremiyorum bayadır.. yeni gelen arkadaşlar olmuş aman ne güzel uzadıkça uzuyor listemiz...
MWM canım bende daha bir kez gittim gelinlik provasına sıkma sen canını yetişir tatlım merak etme daha vakit var...
SERPİL21 seninde düğünün pek güzel oluyomuş ya ben çok severim öyle davullu zurnalı bizdede öyle olur ama biz yapmadık iki yerdede salon tuttuk... aman ne güzelmiş yahemde çifte davullu:teytey::teytey::teytey::teytey:COLOR]
listeye beni de ekler misiniz:) 7 Ağustos ama ağustosta tek ben varım sanırım Temmuza dahil olayım bende:)
ay cok hosmus canim
bu davetiye benimde hosuma gitti
siz kaca siparis ettiniz?
Ayyy kızlaaarrr Allah hepinizi mutlu etsin inşallaaaahhh kaydirigubbakcemile3
teşekkür edrım hatunlar
canım davetiye 90 tl 100 tanesi
sizin davetiye nasıl
SLM KIZLAR...
BUNUN BORDOSUNU ALDIM KINA İÇİN..NASIL SİZCE?
[ı]ı]
[ı]güzel bence canim güle güle giy.
[/ı]
sonuçta onlar kendilerini ayarlamıştır dimi cnm yaa
ama işte bi heyecan stres var yaa insan herşeyi ince düşünüyo kuruyo malesef
senin tarih nasıl