- 22 Aralık 2009
- 683
- 0
- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
şebnem gelinliğinin resmini eklemeyecek misin merakla bekliyoruz
esra ve gül hoşgeldiniz kızlar aramıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldim dün görmemişim kızlar aldım gelinliğimi :dance: darsıs almayanların başına
Hayırlı ugurlu olsun güle güle giy ve hep mutlu ol inşallah
canım nolur bana dua edin kendime yeni ve uygun ince gösteren ama etegi kalcadan sonra kabaran bir gelinlik bulayım ve alayım
bugun konuyu actım bizimki niye aldıgının neyi var dedibilmiyorumkismile
kısa gosterıyor dedim
o zaman neden o kadar tantana yapmısmısım, benle gelinlik aramaya gelmeyecekmıs
isi varmıs bulursam bulur musum yoksa o kısa gosteren gelinligi giyermisimbilmiyorumkismile
Kızlar hazırlıklar nasıl gıdıyor? Şımdıye kadar nelerı halletınız? Neler kaldı? Paylasalım eksıklerı tamamlayım.
Ben gelınlıgımın sıparısını verdım,gelınlık ayakkabımı aldım, dugun yerı tutuldu , kına yerı tutuldu, balayı ayarlandı. Kına ıcın kıyafet , ayakkabısı ve davetıyeler kaldı. Heee bırde maalesef nıkah tarıhımı henuz alamadım baglı bulundugum beledıye 2 ay oncesınden verıyor. Mayısta ınsallah nıkah tarıhımı alacagım.
Sizde ne var ne yok ?
hayır karısmaz elimizde bile kalsa
fakat ben kendimi tıfıl hissediyorum o gelinlikle
vucudu ortadan ıkıye bölüyor zaten o tarlatanı giydirip beni kandırdılar bilmiyorumkismile
kendimi prenses sandım
olacagı buydu
herkes kalcaya kadar dar ınen gelınlık almıs bız gıttık ne aldık
ben gidip kendime yeni gelinlik alıcam mafoldumben
kızlar size gelinlikle yürümeyi öğrettiler mi?
prova yaptınız mı etek ayaga dolasmasın dıye
bir de gelinliginizin kuyrugu var mı? onu nasıl toplayacaksınız?
sebnem cnm gelınlıgını begendcm cok sık we asil gule gule giy cnm..ama bide ustunde gorsek :) en kısa zamanda ekleee beklıoruzz :) kabarık bi model dusunuodun sanırım denedn de yakıstıramadın mı cnm noldu ?
oooowwww dugun ıcın foto ve kuafor dımı :) unutmusum tamamen
Kına ıcın hazır bır model bakıcam. aklımda bır fıkır yok. gıdıp begenıp almayı dusunuyorum. Senın aklında var mı bır model?
cnm topik acmıstım kına gecesi baslıgı altında ordan pudra rengi olanı dıktrcem sanırım ama farklı bi renk..ya en onemlis eylerden ikisi:) unutmaa sakın :)oooowwww dugun ıcın foto ve kuafor dımı :) unutmusum tamamen
Kına ıcın hazır bır model bakıcam. aklımda bır fıkır yok. gıdıp begenıp almayı dusunuyorum. Senın aklında var mı bır model?
bende cok kabarık dendigmde pek begenmemiştim cnm benmkide haiff kabarık ole satafatlı bişid eil yani o begendigm model.onemli olan içinde nasıl hissettigmz..merakla beklıorum cnm:))kızlar hepinize teşekkür ederim hepimiz güle güle giyelim inşallah provaya gittiğimde çekerim fotograf hangisini alalım deridne düşünce unutmuşlar çekmeyi :)
esqercim denedim kabarık modelde ama bu çok daha şık durdu diğerlerinin sadece üstünde az iş vardı ne bileyim sonradan vazgeçtim içime sinmedi bu oldu gerçi yazdım benim üstümde daha değişik durdu manken zayıf olduğu için kalçaları çıkmıyor :):)
jayjay cnm sen neden bu kadar problem ettin varsa fotograf koy bakalım üzme kendini nolur
Kızlar hazırlıklar nasıl gıdıyor? Şımdıye kadar nelerı halletınız? Neler kaldı? Paylasalım eksıklerı tamamlayım.
Ben gelınlıgımın sıparısını verdım,gelınlık ayakkabımı aldım, dugun yerı tutuldu , kına yerı tutuldu, balayı ayarlandı. Kına ıcın kıyafet , ayakkabısı ve davetıyeler kaldı. Heee bırde maalesef nıkah tarıhımı henuz alamadım baglı bulundugum beledıye 2 ay oncesınden verıyor. Mayısta ınsallah nıkah tarıhımı alacagım.
Sizde ne var ne yok ?
Sizde ne var ne yok ?