- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
-
yok bitanem belli dğil.:1no2:canım ewt sana sordum aa ne güzel yıldonumunuzde kıyılmıs bende sizinki gibi istiyordum ama nısanımı yıldonumunde yaptık 10.10.2009 oldu.düğünüde yıldonum ıstedım ama nısanlım istemedı mevsım ve aıleler flaan uzakda canım ondan yazın yapıyoruz ama alyansımzıda yıldonumuz yazıyor bunada sukur düşler sokagı ankaraya gelın gelıyomus canm hayırlısı olsun.ankaranın neresıne geliyosun bellımı evın tatlım
canım benim ben sizi görmesem hemen özlüyorum.duşler_sokağı yok cnm benim ne kusuru sen hallet işlerini biz burdayız kendini özletme yeter :teselli:
amin inşallah hepimiz mutlu oluruz.Benim nikahım erken oldu çünkü 1 nisan bizim yıldönümümüzdü.Özel günümüz olsun istedik.Her sene 1 nisanı kutlamaya devam edelim diyearzu_84 bana mı sordun bilmiyorum ama üzerime alındım cevap vereyim dedim cnm:))
sebbnemmcim aysirada çok güzel gelinlikler var.Umarım hayallerinin gelinliğini bulursun.
duşler_sokağı, hoşbulduk..Erkenden kıydık nikahı..Değişen pek bişey olmadı..Bende sizler gibi temmuzdan sonra evli olduğumu anlıycam inşallah:) Hepimiz çok çok mutlu olalımmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?