korkma canim igneler acitmiyor ama benim psikolojik bozuldu artik sanki igneler acitcakmis gibi hissediyorum bi türlü batiramiyorumBende yarın başlıyorum arkadaşlar iğnelerden çok korkuyorum bakalım hadi hayırlısı hepimiz için
hayir cnm hic duymadim nasil yapcaklar acaba? cikolata kisti değil dimi?arkadşlar bugün başladım iğnelere yalnız 13mm bi kist varmış çarşamba günü kisti Aspire edeceklermiş duydunuzmı böyle bir şey
yok canım basit kistmiş şırınga gibi bişeyle çekiliyormuş birde adetin 2. günü kan tahlili istemedi dr pazar olunca kendi dr yoktu ama ben devlette yaptırdım bugün siZz yaptırdınızmıhayir cnm hic duymadim nasil yapcaklar acaba? cikolata kisti değil dimi?
canim hormon tahlili bana da yapilmadi sadece ignelere başladığım gün e2 için kan verdim. bu süreçte sadece e2 takip ediliyormuş.yok canım basit kistmiş şırınga gibi bişeyle çekiliyormuş birde adetin 2. günü kan tahlili istemedi dr pazar olunca kendi dr yoktu ama ben devlette yaptırdım bugün siZz yaptırdınızmı
bana onuda yapmadı en istedim bugün yapyırdım normaldicanim hormon tahlili bana da yapilmadi sadece ignelere başladığım gün e2 için kan verdim. bu süreçte sadece e2 takip ediliyormuş.
folikül büyüklüklerine göre dozu ayarlaık dedi dr canım ben puregon 300 kullanıyorum şimdi 187,5 doz sen ne kullanıyorsuncanim hormon tahlili bana da yapilmadi sadece ignelere başladığım gün e2 için kan verdim. bu süreçte sadece e2 takip ediliyormuş.
ilk 5 gün gonal f 112.5. sonra gonal f 75 e düştü yaninda merionarl diye başka bi igne daha verdi yumurta buyutucu, bi de cedrotide diye catlamalarini engellicek bi ignefolikül büyüklüklerine göre dozu ayarlaık dedi dr canım ben puregon 300 kullanıyorum şimdi 187,5 doz sen ne kullanıyorsun
benim onlarda yarın başlıyor canım hakkımızda hayırlısı inşallah yarın gideceğimilk 5 gün gonal f 112.5. sonra gonal f 75 e düştü yaninda merionarl diye başka bi igne daha verdi yumurta buyutucu, bi de cedrotide diye catlamalarini engellicek bi igne
ayy canım benim hafi bakalım bende kontroldeydim bugün 3. günüm 9 yumurta varmış kist aspirasyonu yapıldı cıma tekrar merional puregon birde orugatel diye bir iğne devam bakalım buarada bugün oradayken kadının biri nasıl ağlıyor görseniz meğer ikizlere hamile olduğununöğrenmiş pozitifmiş darısı bizeKızlar e2 2000 küsür olmuş doktor ooo masallah dedi iyi bisey mi bilmiyorumbugün catlatma ignemi yaptım cuma sabah yumurta toplancak. catlatma ignesi olarak choiromon verdi o daha düşük dozmus.
işin garibi lavman verdi persembe gecesi yap dedi insallah zor bisi degildir.
bi de dostinex verdi karnin sismesin diye veriyorum dedi ilginc ben onu prolaktin icin kullanılıyor diye biliyordum.
2 tane de antibiyotik aldırdı cuma gelirken getir dedi
ohhh ohh ne güzel masallah cnm :)))ayy canım benim hafi bakalım bende kontroldeydim bugün 3. günüm 9 yumurta varmış kist aspirasyonu yapıldı cıma tekrar merional puregon birde orugatel diye bir iğne devam bakalım buarada bugün oradayken kadının biri nasıl ağlıyor görseniz meğer ikizlere hamile olduğununöğrenmiş pozitifmiş darısı bize
aynen canım bizde poZitifleri bi görsek ilk olunca değişik kendimi kaptırmakta istemiyorumohhh ohh ne güzel masallah cnm :)))
ikizlere hamile kalmis ha... darısı başımıza cnm
bizim bütün sülale kendini kaptirdi ikiz geliyor diye bi ben kaptiramadim. negatif olcak diye korkuyorum halaaynen canım bizde poZitifleri bi görsek ilk olunca değişik kendimi kaptırmakta istemiyorum
ya bence ne poZitif ne de negatif diye düşünmek lazım Allah ne takdir ettiyse olacak Allah bzi bu yolda daha fazla oyalamasın inşallah şu emeklerimizin karşılığını alalımm inşallllahh canım ben hep dua ediyorum buradaki herkesebizim bütün sülale kendini kaptirdi ikiz geliyor diye bi ben kaptiramadim. negatif olcak diye korkuyorum hala
yarincanım nezamandı senin transfer
canım hadi hayırlısı dualarım seninle gitmeden ve bu akşam meryem suresini oku inşallah güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?