- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
Allah yardimcin olsun canım birlikte bekleriz güzel haberler alırız sonundaayy inşallah bakalım birde benim bir problemim var muayene olamıyorum transferde anesteziyle olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardimcin olsun canım birlikte bekleriz güzel haberler alırız sonundaayy inşallah bakalım birde benim bir problemim var muayene olamıyorum transferde anesteziyle olacak
Amin canım amin inşallah hepimiz burada güzel sonuçlar paylaşırızAllah yardimcin olsun canım birlikte bekleriz güzel haberler alırız sonunda
Eger sorun varsa aşılama yi tavsiye etmem benim 2 milyar tuttu. Rahim filmi de dahilSelamlar
Tüp bebek düşünüyorum bende ama önce aşılama mı yaptırsak diyorum.
Tüp bebek maliyeti yaklaşık ne kadar bilginiz bar mı? Birde tüp bebekte işlem sonrası kaç gün istirahat gerekli?
Tüp bebek mi 2,000 ben daha pahalı duydum genelde.Eger sorun varsa aşılama yi tavsiye etmem benim 2 milyar tuttu. Rahim filmi de dahil
Yok aşılama 2000 tl tuttuTüp bebek mi 2,000 ben daha pahalı duydum genelde.
Benim sorunum rahme tam ulaşmaması, başka problem yok hamdolsun. O yüzden aşılama mı denesem.
merhaba canım hayırlı olsun öncelikle problem nedir örneğin eşinin sperm morfoloji çok düşk ve sayısı 6-7 milyonsa hiç düşünme tüp bebek yaptır derim aşılama çok düşük ihtimal tüp bebek 7-8000 civarı tutuyor sonrasında de tavsiyesi 3 gün ama 1 hafta dinlenmek lazımTüp bebek mi 2,000 ben daha pahalı duydum genelde.
Benim sorunum rahme tam ulaşmaması, başka problem yok hamdolsun. O yüzden aşılama mı denesem.
Teşekkür ederim, bizim bi broblemimiz yok ben kasılıyorum tahminim o yüzden tam ulaşmıyor bu yüzden aşılama bize iyi gelir mi diye düşünüyorum yada en iyisi tüp bebekmerhaba canım hayırlı olsun öncelikle problem nedir örneğin eşinin sperm morfoloji çok düşk ve sayısı 6-7 milyonsa hiç düşünme tüp bebek yaptır derim aşılama çok düşük ihtimal tüp bebek 7-8000 civarı tutuyor sonrasında de tavsiyesi 3 gün ama 1 hafta dinlenmek lazım
hayırlısı olsun canım nerdesinTeşekkür ederim, bizim bi broblemimiz yok ben kasılıyorum tahminim o yüzden tam ulaşmıyor bu yüzden aşılama bize iyi gelir mi diye düşünüyorum yada en iyisi tüp bebek
Ranakaya bende de kasılma oluyor sen doktora bunu soyledin mi kasilma engel olabiliyor muymusTeşekkür ederim, bizim bi broblemimiz yok ben kasılıyorum tahminim o yüzden tam ulaşmıyor bu yüzden aşılama bize iyi gelir mi diye düşünüyorum yada en iyisi tüp bebek
Hayırlı olsun Can'ım şimdiden benimde tam tıkalı değil minimum geçiş varmış bakalım inşallah güzel şeyler olurRanakaya bende de kasılma oluyor sen doktora bunu soyledin mi kasilma engel olabiliyor muymus
insAllah sizin sorun bundan kaynaklı mıymış birde nezamandır istiyorsunuz?Hayırlı olsun Can'ım şimdiden benimde tam tıkalı değil minimum geçiş varmış bakalım inşallah güzel şeyler olur
canım yaklasık 1,5 yıldır istiyoruz yaşım 28 evet tabiki sperm oradan geçemeyince döllenme sağlanamıyorinsAllah sizin sorun bundan kaynaklı mıymış birde nezamandır istiyorsunuz?
yok canım sorun olmaz dört gün sonra bakar ne kadar büyudüklerine zaten yumurtlama sorunun yokmus masallah oyle bir sorun olsaydi arada bakar durumuna gore dozunu artirirdi ama bence hic ihtiyacin yok.tedavinizi nerde yaptiriyorsunuz insAllah hayirli sonucu burdan paylasip bize umut olacaksiniz birde sorununuz neydi acabaBen de bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım. Bugün lekelenemem oldu tahminen adet kanamam yarın başlar doktorum pazartesi ignelere başlayalım dedi. pazartesi adetin 4. günü olacak iğnelerle başlamak için geç olur mu? Daha önce aşılama tedavimde de adetin 5. günü başlamıştım gonal f igneye hemde en düşük doz ona ragmen 3 yumurta büyümüştü doktorum bunu da göz önüne alarak karar verdi sanirim ama ben biraz tedirgin oldum.
Birde araya bayram girdiği icin ignelere başladıktan 4 gün sonra ilk kontrolüm yapilacak bu bir sorun olur mu?
canim benim herseyim normal esimde de sorun yok ama bende cikolata kisti varmış o engelliyormus 2 senedir ugrasiyoruz iste.Anladım bizde 1,5 yıldr istiyoruz 30 yasindayim bizim sorun belli degil cik
yok canım sorun olmaz dört gün sonra bakar ne kadar büyudüklerine zaten yumurtlama sorunun yokmus masallah oyle bir sorun olsaydi arada bakar durumuna gore dozunu artirirdi ama bence hic ihtiyacin yok.tedavinizi nerde yaptiriyorsunuz insAllah hayirli sonucu burdan paylasip bize umut olacaksiniz birde sorununuz neydi acaba
Bende de cikolata kisti var cok kucuk diye enge degil dediler hep ama olmadi bir bucuk senedir demek ki gayette engel cunku esimde de bende de baska sorun yok dediler aynencanim benim herseyim normal esimde de sorun yok ama bende cikolata kisti varmış o engelliyormus 2 senedir ugrasiyoruz iste.
izmirdeyim ben tinaztepe hastanesinde denicem
canim bende de küçük biri 1cm diğeri yaklasik 2cm. gittigim son 2 doktor bu engel dedi. salgiladigi salgilar ortami bozuyor saglikli döllenme gerceklesmesini engelliyor dediler. normal yoldan hamile kalma ihtimalin normal bi bayana göre daha düşük dediler. ama tüp bebek icin şansın yüksek dedilerBende de cikolata kisti var cok kucuk diye enge degil dediler hep ama olmadi bir bucuk senedir demek ki gayette engel cunku esimde de bende de baska sorun yok dediler aynen
İnsAllah senden yaklasik 10 gun sonra falan da ben tedaviye baslayacagim insAllah hersey yokunda gidercanim bende de küçük biri 1cm diğeri yaklasik 2cm. gittigim son 2 doktor bu engel dedi. salgiladigi salgilar ortami bozuyor saglikli döllenme gerceklesmesini engelliyor dediler. normal yoldan hamile kalma ihtimalin normal bi bayana göre daha düşük dediler. ama tüp bebek icin şansın yüksek dediler