- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
amin cnm insallahİnsAllah senden yaklasik 10 gun sonra falan da ben tedaviye baslayacagim insAllah hersey yokunda gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin cnm insallahİnsAllah senden yaklasik 10 gun sonra falan da ben tedaviye baslayacagim insAllah hersey yokunda gider
ben cok umutluydum eskiden tüp bebekle hemen hamile kaliniyor saniyodum malesef buralarda olumsuz sonuclanan hikayeleri okudukça korktum birazCok heyecanli cok Allahim nolur hepimiz bir ay sonra burada hamileliklerimizin nasıl gittigini yazalım ne olur
ben cok umutluydum eskiden tüp bebekle hemen hamile kaliniyor saniyodum malesef buralarda olumsuz sonuclanan hikayeleri okudukça korktum biraz
benimde yakin cevremde iki kisi var ilk deneme de hamile kaldi hatta birinin ikizi olducanım umutsuz olmayalımda sadece dua edelim benim tanıdığım 2 arkadaşımda ilkinde hamile kaldılar
ya ben şöyle düşünüyorum olumsuz düşününce sonuç değişmeyecek oyüzden iyi düşünelimbenimde yakin cevremde iki kisi var ilk deneme de hamile kaldi hatta birinin ikizi oldu
ya zaten olumsuz olmasi icin bi neden yok bende öyle diyorum kendi kendime korkumu yenmek icinya ben şöyle düşünüyorum olumsuz düşününce sonuç değişmeyecek oyüzden iyi düşünelim
ya zaten olumsuz olmasi icin bi neden yok bende öyle diyorum kendi kendime korkumu yenmek icin
evet cnm haklisin. özellikle yaş önemliymiş 35 yaş altinin tutma şansı daha fazlaymis en azindan o açıdan şanslıyız :)aynen mesela benim tüplerde tıkanıklık olduğu için sperm geçemiyormuş öncesinde laporoskopi yapıldı dr zaten hepimiZin problemine göre tedavi uygulanıyor inşallah güzel şeyler olacak ayrıca tutmayanların merkezini yaşını probleminife bilmiyoruz ki
aynen canım merkez dr yaş hepsi ayrı bir faktör beslenme alışkanlıkları hepsi bir bütün inşallah Allah bu yolda oyalamasın kimseyievet cnm haklisin. özellikle yaş önemliymiş 35 yaş altinin tutma şansı daha fazlaymis en azindan o açıdan şanslıyız :)
35 yaş üstüne de umutsuzluk gibi olmasin onlarinda şansı yüksek ama bizimki biraz daha yüksek:)
ben 4-5 aydir beslenmeme ek vitamin takviyelerine filan da dikkat etmeye calisiyorum. kan tahlili yaptirip takip ettim. d vitaminim cok düşüktü benim cok şükür yükseldi simdi demirim birazcik düşük onun icin de ilac kullanmaya başladımaynen canım merkez dr yaş hepsi ayrı bir faktör beslenme alışkanlıkları hepsi bir bütün inşallah Allah bu yolda oyalamasın kimseyi
ben 4-5 aydir beslenmeme ek vitamin takviyelerine filan da dikkat etmeye calisiyorum. kan tahlili yaptirip takip ettim. d vitaminim cok düşüktü benim cok şükür yükseldi simdi demirim birazcik düşük onun icin de ilac kullanmaya başladım
e vitamini eşime iciriyordum arada bende içeyim bariaynen canım benim de d vitamini ve demir eksik de birde e vitamini verdi onu kullanıyorum bol su içmek lazımmış
internnette baktımda canım hormonlara falanda iyi geliyormuş yine dr sor istersene vitamini eşime iciriyordum arada bende içeyim bari
Ben sanırsam mayıs ayı topiğine baktım yüzde doksanı hamile kalmıstı darısı bizlere insAllahben cok umutluydum eskiden tüp bebekle hemen hamile kaliniyor saniyodum malesef buralarda olumsuz sonuclanan hikayeleri okudukça korktum biraz
ohhh ohhh ne guzel darısı başımızaBen sanırsam mayıs ayı topiğine baktım yüzde doksanı hamile kalmıstı darısı bizlere insAllah
benim doktorum öyle seyleri pek önemsemiyor suana kadar hic vitamin tavsiye etmedi sorduklarimada olur icebilirsin dedi hepinternnette baktımda canım hormonlara falanda iyi geliyormuş yine dr sor istersen
Bana da asılama yapan doktorum balık yağı vermisti kestim tutmayinca ama devam edeyim madem faydasi vardir illaki cok iyi saglikli beslenmemiz lazim ama ben hic dikkat etmiyorum kendi adimabenim doktorum öyle seyleri pek önemsemiyor suana kadar hic vitamin tavsiye etmedi sorduklarimada olur icebilirsin dedi hep