temmuz tüp bebekleri

Bana da asılama yapan doktorum balık yağı vermisti kestim tutmayinca ama devam edeyim madem faydasi vardir illaki cok iyi saglikli beslenmemiz lazim ama ben hic dikkat etmiyorum kendi adima
ooo biz bi ara iyice abartip her aksam eşimle nar havuc portak elma suyu bile iciyorduk ama negatif sonuclari aldikca herseyi bir bir biraktim hele bu ay hiç bisey icmedim tüp bebege kesin karar verince hemen tekrar başladım takviyelere :)

Valla süpermişsiniz en iyisini yapiyorsunuz bende dikkat edecegim bugunden itibaren beslenme hakikaten cok önemli

amin amin dualarımızı yaptık Allah kabul etsin inşallah arkadaşlar birde ben bal+polen+arı sütü karışımı aldım internette yararı çok görülüyormuş öyle diyor sizlerede tavsiye ederim

Bugün doktora gittim ve tedaviye başladık resmen :)
e2 testi istediler bunu her kontrole gittigimde yapcaklarmis igne dozunu ayarlamak icin. yarin gonal f i 112,5 olarak kullanmaya baslicam.persembe başka bir igneye daha baslicam. doktor tedbiren 3 günlük antibiyotik ve fitil verdi bi de folik asit. omegana ve demir hapina devam edebilirsin ama bu ay multivitamin kullanma dedi

canım birde şey soracağım göbekten mi iğneler ben çok korkuyorum ya iğneden

iyidir cnm. ben ignelere başladım bu 6. günüm. suan 3 iğne yapiyorum

Aynen Can'ım hiç bukadar beklememiştim Nasıl oluyor Can'ın günde 3 iğnemi
ilk 1 tane igne vardi yumurta buyutucu gonal f 4 gün sadece onu yaptim 5. gün catlamayi baskilayan bi igne eklendi. 6. gün gonal f in dozunu azaltıp baska bi yumurta buyutucu igne eklendi onunla suan 3 oldu. pek acimiyor ama gobegim morarmaya basladi bi de baskilayici igne kaşıntı kizariklik filan yapiyor vurdugun yerde

Canım transferin nezaman Allahim hayirli pozitif sonucu gormeyi nasip etsin bende hasta oldum ptesi 3.gün olacak tedaviye baslayabilecegiz insAllah cok heyecanliyim yaa

Canım transferin nezaman Allahim hayirli pozitif sonucu gormeyi nasip etsin bende hasta oldum ptesi 3.gün olacak tedaviye baslayabilecegiz insAllah cok heyecanliyim yaa
canim henüz opu günü belli degil ama bu hafta icinde bi gün olur tahminim. oohh ohh ne güzel bi an önce başla sende

Bende yarın başlıyorum arkadaşlar iğnelerden çok korkuyorum bakalım hadi hayırlısı hepimiz için

arkadşlar bugün başladım iğnelere yalnız 13mm bi kist varmış çarşamba günü kisti Aspire edeceklermiş duydunuzmı böyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…