ooo biz bi ara iyice abartip her aksam eşimle nar havuc portak elma suyu bile iciyorduk ama negatif sonuclari aldikca herseyi bir bir biraktim hele bu ay hiç bisey icmedim tüp bebege kesin karar verince hemen tekrar başladım takviyelere :)Bana da asılama yapan doktorum balık yağı vermisti kestim tutmayinca ama devam edeyim madem faydasi vardir illaki cok iyi saglikli beslenmemiz lazim ama ben hic dikkat etmiyorum kendi adima
Valla süpermişsiniz en iyisini yapiyorsunuz bende dikkat edecegim bugunden itibaren beslenme hakikaten cok önemliooo biz bi ara iyice abartip her aksam eşimle nar havuc portak elma suyu bile iciyorduk ama negatif sonuclari aldikca herseyi bir bir biraktim hele bu ay hiç bisey icmedim tüp bebege kesin karar verince hemen tekrar başladım takviyelere :)
canım birde şey soracağım göbekten mi iğneler ben çok korkuyorum ya iğnedenBugün doktora gittim ve tedaviye başladık resmen :)
e2 testi istediler bunu her kontrole gittigimde yapcaklarmis igne dozunu ayarlamak icin. yarin gonal f i 112,5 olarak kullanmaya baslicam.persembe başka bir igneye daha baslicam. doktor tedbiren 3 günlük antibiyotik ve fitil verdi bi de folik asit. omegana ve demir hapina devam edebilirsin ama bu ay multivitamin kullanma dedi
evet cnm ama onlarin ucu cok ince bi de göbek yağlı olduğu icin igne hic acitmiyo korkmacanım birde şey soracağım göbekten mi iğneler ben çok korkuyorum ya iğneden
evet cnm ama onlarin ucu cok ince bi de göbek yağlı olduğu icin igne hic acitmiyo korkma
bende bendeeee doktorum cok rahat onun yanina gidince rahatliyorum cikinca yine bi stres bi korku... sonumuz hayrolsuninşallah canım benimde 10 gibi gelecek galiba ozaman başlayacağız ayy değişik duygular içindeyim
ilk 1 tane igne vardi yumurta buyutucu gonal f 4 gün sadece onu yaptim 5. gün catlamayi baskilayan bi igne eklendi. 6. gün gonal f in dozunu azaltıp baska bi yumurta buyutucu igne eklendi onunla suan 3 oldu. pek acimiyor ama gobegim morarmaya basladiAynen Can'ım hiç bukadar beklememiştim Nasıl oluyor Can'ın günde 3 iğnemi
Canım transferin nezaman Allahim hayirli pozitif sonucu gormeyi nasip etsin bende hasta oldum ptesi 3.gün olacak tedaviye baslayabilecegiz insAllah cok heyecanliyim yaailk 1 tane igne vardi yumurta buyutucu gonal f 4 gün sadece onu yaptim 5. gün catlamayi baskilayan bi igne eklendi. 6. gün gonal f in dozunu azaltıp baska bi yumurta buyutucu igne eklendi onunla suan 3 oldu. pek acimiyor ama gobegim morarmaya basladibi de baskilayici igne kaşıntı kizariklik filan yapiyor vurdugun yerde
canim henüz opu günü belli degil ama bu hafta icinde bi gün olur tahminim. oohh ohh ne güzel bi an önce başla sendeCanım transferin nezaman Allahim hayirli pozitif sonucu gormeyi nasip etsin bende hasta oldum ptesi 3.gün olacak tedaviye baslayabilecegiz insAllah cok heyecanliyim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?