K Kavimlergocu Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺 Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2016 5.917 8.325 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Kavimlergocu #1 Uzun bir yol sonunda ngs ile tüp bebeğe başlıyoruz gelin hep beraber deneyimlerimizi paylaşıp birbirimize destek olalım.
Uzun bir yol sonunda ngs ile tüp bebeğe başlıyoruz gelin hep beraber deneyimlerimizi paylaşıp birbirimize destek olalım.
Geleceksin biliyorum Şükürler olsun Rabbime Kayıtlı Üye 7 Nisan 2017 2.554 1.798 34 18 Temmuz 2017 Konu Sahibi Kavimlergocu #2 Merhaba ngs ile tüp bebek nasıl oluyor
K Kavimlergocu Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺 Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2016 5.917 8.325 18 Temmuz 2017 Konu Sahibi Kavimlergocu #3 Geleceksin biliyorum .!.: Merhaba ngs ile tüp bebek nasıl oluyor Genişletmek için tıkla... Canım transfer öncesi e biyopsi yapılıp tüm kromozom larına bakılacak
Geleceksin biliyorum .!.: Merhaba ngs ile tüp bebek nasıl oluyor Genişletmek için tıkla... Canım transfer öncesi e biyopsi yapılıp tüm kromozom larına bakılacak
Z Zeynep8188 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2016 280 89 36 23 Şubat 2018 Konu Sahibi Kavimlergocu #4 Kavimlergocu .!.: Canım transfer öncesi e biyopsi yapılıp tüm kromozom larına bakılacak Genişletmek için tıkla... merhaba nerde ngs yaptırıyorsunuz kaç gün sürüyor
Kavimlergocu .!.: Canım transfer öncesi e biyopsi yapılıp tüm kromozom larına bakılacak Genişletmek için tıkla... merhaba nerde ngs yaptırıyorsunuz kaç gün sürüyor
Z Zeynep8188 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2016 280 89 36 23 Şubat 2018 Konu Sahibi Kavimlergocu #5 6 aydan fazla olmuş siz yazalı son Kavimlergocu .!.: Canım transfer öncesi e biyopsi yapılıp tüm kromozom larına bakılacak Genişletmek için tıkla... uç ne oldu umarm hamilesindir
6 aydan fazla olmuş siz yazalı son Kavimlergocu .!.: Canım transfer öncesi e biyopsi yapılıp tüm kromozom larına bakılacak Genişletmek için tıkla... uç ne oldu umarm hamilesindir