Nişan Temmuz ayında Nişanlaacaklar parmak kaldırsın :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
nişanlanmış olan arkdaşlar damat'a takı takıldımı anneniz babanız yada sizler? Ekim de nişanım var annemler takılmaz dio ama bilmemki nasıl oluoo :1rolleyes:CADIARZU

canım benim nişanım da eylül de açıkçası ben nişanlıma bişey takmayı düşünmüyorum şimdilik,saatini düğünde takıcam en fazla altın takarlar bizimkiler a.s aslında biraz kararsızım amabilmiyorumkismile şimdilik kararım bu..

berfincim bizim adetlerimie göre erkeğe bir şey takılmaz
hatta bir çok yerin adetinde erkeğe takı takılmaz
ben ilk defa KKda duydum :)

nişanlanmış olan arkdaşlar damat'a takı takıldımı anneniz babanız yada sizler? Ekim de nişanım var annemler takılmaz dio ama bilmemki nasıl oluoo :1rolleyes:CADIARZU

canım bizde de takılmaz.
düğünde saat takıcam ben nişanlıma.

berfincim bizim adetlerimie göre erkeğe bir şey takılmaz
hatta bir çok yerin adetinde erkeğe takı takılmaz
ben ilk defa KKda duydum :)

oskecim naber

profilime resim albümü ekledim kızlar bakabilirsiniz.

ne bilim mahçup olmak istemedim yanlış bişi bilmeyelim die,açıkcası annemede güvenemedim 25 yıl önce bi kendi bile unutmuştur düşüncesiydim..ama demekki neymiş takı takmıomuşuz rahatladım ii oldu valla, şimdi sıra geldi bizim yavukluya bunu laf arasında söylemeye, saolun kızlarrr :dance:

Biz taktık cnm , babam tam cumhuriyet altını , annem ve abim çeyrek taktılar damada.

shewall şekerim ii ben sen nasılsın? nasıl gidiyo nişanlılık ;)

bu arada ben sadece 1 tane resim görebiliyorum
başka resimlerdemi var yoksaaaa :)

canım bizimkiler yarım altın taktı ama kız hiç birşey takmazmış.ben takar sandım ayıp olasın diye gittim yarım altın aldım nişanlımda bana kolye takacak diye güldü herkez bana gittim geri verdim takmadım ben bişrşey nişanlıma sırnaşık şey ama nişanlım bana kolye taktıkaydirigubbakcemile3

shewall şekerim ii ben sen nasılsın? nasıl gidiyo nişanlılık ;)

bu arada ben sadece 1 tane resim görebiliyorum
başka resimlerdemi var yoksaaaa :)

oskecim merhaba
canım seni arkadaşım olarak ekledim şimdi görebilirsin
daha önce bi topiğe çağırdım ama gelmedin

düğünler ne zaman kızlar
benim kasım 2010 gözüküyor. netleştirmeye çalışıyoruz
kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

aynı durum bendede var sanki onlar bana takcak biz bişe takmıcaz mahcup olcam küçük düşücem gibi hissdiyorum =) kaydirigubbakcemile3 bizde altın takmaya karar verdik saatini düğünde inşallah..
bide benim ona hediyem var inciden tesbih ucunda baş harflerimiz olcak bayanssulusmile

31/07 de nişanlandım. Nişanlıma ; annem saat,babam bana bilezik, abim nişanlıma çeyrek taktı.
Bana da takılmaz dediler ama ben takmak istedim. Aşkımla beraber ona beğendiği bir saat aldım, bir de çeyrek altın aldım. Verdim bizimkilere taktılar :)

Yok canım henuz hıııc bısey bellı degıl kasıma kadar yolu var dıyoruz ama yetısmıcek buyuk ıhtımal
Bende kasmıyorum hayırlısı olsun dogru zamanda olsun :)

kızlar merhaba
1. hafta bitti bile, resmimizi profilimde albümlere ekledim.
nişanlı olmak zevkliymiş ya :)
benim nişanlım kıbrısta kızlar, başka kimler uzakta sevgilisinden :2:

burdaaaa :( bende uzaktayim malesef.. nisanlim istanbulda ben almanyada.. kismetse yilbasinda tekrar gidicem ama nikah icin :lepi:
ama daha cok var yabilmiyorumkismile

burdaaaa :( bende uzaktayim malesef.. nisanlim istanbulda ben almanyada.. kismetse yilbasinda tekrar gidicem ama nikah icin :lepi:
ama daha cok var yabilmiyorumkismile

canım Allah kolaylık versin.
gelmesiyle gitmesi bir oluyor
yeniden gün saymaya başlıyor insan.
neyseki bi kavuşcaz evlenince bida ayrılmıcaz inşallah.

Back