Nişan Temmuz ayında Nişanlaacaklar parmak kaldırsın :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlar beklenen gün geldi heyecandan duramıyoum birazdan kuaföre gideceğim delikafadulden ayyy kızlarrrrr ne yazacağımıda bilmiyorum çok heyecanlıyımmm hihoyyyt

kızlar bittiiiiiiii
çok güzeldi
insan inanamıyor :-)
Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.
desteğiniz için teşekkürler

Kızlar benim nişan da bitti ama süperdi gercekten çok eğlendim.Herkes tek tek daha önce bu kadar güzel bir nişana gitmedik dediler :) Yaslı genc herkes oynadı ben hiç oturmadım :) Sarkı söyledim vs süper gecti :)

kızlarr artık nişanlıyımmmhihoyyyt kızlar nişanım çok güzl geçti ama çok heyecanlıydım.kalbim midemde atıyodu resmenkaydirigubbakcemile3 ama nasıl geçti zaman anlamadım saat 11 dediler biz daha yeni gelmiş gibi hşssedşyordum.nişanlıma haftaya bidaha nişan yapalımmı ben doymadım dedim g-hatta her hafta yapalım dedimnaniknanik olduuuu dedilaelaelaelaelaeya ohh bi oynadım bi oynadım rüyamda bile oynadım sabahlara dayanamam osman agaaaaaaaaa ohh ohhh:dance:

kızlar ben dalgıcım tüplü dalış yapıyorum suyun 30 metre altına giriyorum mürenlerle filan burun buruna geliyoruz ama o anda bile nişanımda olduğu kadar hiç heyecanlanmadım dalmak bile bundan daha kolaydelikafadulden

Perimsin ve zuzucan
canlarım ne güzel ağız tadıyla atlatmışsınız
inşallah bu eğlencenin daha güzelini düğünde yaşarsınız;)

kızlar günaydın
nişanlım gitti dün kıbrısa
acaba ne zaman görüşücez bida
ben ailesiyle tanışmamıştım daha önce
isteme ve nişanda da pek görüşemedik:emir_bebek:
beni davet ediyomuş ablası ile yengesi şimdi.
ablası gitmeden bi göreyim diyomuş
bu akşam iş çıkışı gidip 1 saat oturacağım.
heyecan yaptım

24/07/2010'da aile arası diye yola çıktığımız nişanımızı tam bir düğün edasıyla alnımızın akıyla atlattık.
En kısa zamanda fotoğraflarımı paylaşacağım.
Nişandan sonra heyecanımın boşa olduğunu anladım, hiçbirşeyi düzgün hatırlamadığımı farkettim, fotoğraflardan aaa o da gelmiş bu da gelmiş dediğimi duydum, hayal gibi rüya gibi işte Allahım herkese nasip etsin inşallah...

aybeg benim de aynen öyle oldu :roflol: aile arasında evde olucaktı ama baktık ailemiz eve sığmıyor dışarda yaptık. düğün gibi olmasını istemiyorduk, nişanlım düğüne ne kalıcak o zaman diyodu ama bizim nişan da düğün gibi eğlenceli ve güzel geçti. davul bile vardı hihoyyyt
gece de arkadaşlarla kuzenlerle taksime eğlenmeye gittik sabaha kadar. çok güzeldi çok :içelim:

Back