bende 31 temuzda nişanlandım kızlar çok güzel geçti herkez çok beğendi keşke düğünüüz gelse hemencik nişanı o kadar bekledim sabırsızlıkla 4 gün geçti bile üstünden o heyecanla saatin nasıl geçtiğini anlamıyosun ama tecrübe sahibi oldum düğünde herşeyin tadını daha çok çıkarcam bi kere stres olmicam o yüzden herşeyn farkında olcam sakin olcam nişanda heyecandan ölcektim ya ben nişanıma doyamadımmm keşke 3 gün sürseydi:icecream:kızlar size isteme günü ve nişanımda başıma gelen komiklikleri anlatayım.biz nişanlımla cidden değişik ama eğlenceli tipleriz olmadık şeyler başımıza gelir.isteme günü hava çok sıcaktı bizim evde klima var ama sevmiyoruz klima soğutmasını doğal gibi olmuyo fakat klimamız güzel soğutur yada ben öyle biliyodum
onar gelmeden 10 dk önce açayım klimayı dedim ev serinlesin ki insanlar pişmesin.açtım klimayı bu başladı sıcak üflemeye hadi dedim belki biraz sonra motoru soğur normale döner allam bekliyom bekliyom yokkkk klima sıcak üflüyo kara kışta bu derece sıcak üfleyince ev hamama oluyodu düşünün artık.kapı çaldı geldi bunlar tabi klima kaldı ölye :roflol:ben bide klimayı karşıya saitlemiştim.oturdular klimanın karşısına tabi onlar seerinleyeceklerini sanıyo:1rolleyes:larneyse ben hepsine terlik vermiştim abisine terlik kalmadı ona kışlık içi tüylü terlik verdim.baktım bi süre sonra millet buram buram terliyo abisi çıkartmış terlikten ayaklarının yarısını birşeyde diyemiyolar benrd eutanıyorum gidemiyorum kumandanın yanı bunlar pişti:roflol:ben gülüyorum ama mutfağa kaçıp kaçıp.amcası tam benim karşımda oturuyodu amca bana bakıp bakıp gülüyo bende gülüyom o gülüyo ben gülüyom baktım olcak gibi değil nişanlım wc ye kalkınca bende bi bahaneyle kalktım dedim amcan enden bana gülüyo habire gülüşüyoz dedim onun tipi öyle gülmüyo dedi meğer ben kendi kendimi gülüyomuşm adam deli dicek banakaydirigubbakcemile2sonra annem ne içersiniz dedi geliş nedenimiz gerçekleştirelim kahveler sonra dedi neyse amcası istedi beni annemde verid kahve yapmaya gittim annem arkamdan geldi el öpcektiniz dedi allahh deidm unuttuk ben şaşkın niişanlım daha şaşkın:kedi:aldım teli elime başladım nişanlıma mesaj çekmeye el öpcektik ne zman öpcez dedim hemen dedi bıraktım kahveleri gittim oturdum yerime.nişanlıma şişştt şişşttt diyom duymuyo şiiitt diyom duymuyo yanında abisi kardeşi oturuyodu onlar duydu bunda tık yok delircemsırnaşık şey sonunda gördü beni kaç göz harekeri tapıyom hadi sen başla geliyom arkadan diyom bu önce sen diye işaret yapıyo ben önce sen diyom o bana sen diyo ama biz kaptırmışız millet bizi izlemeye başlammış lülülülülülü ben kalktım başladım öpmeye oda arkamdan gelsi sonunda.neyse ben gittim kahve yapmaya bi yaptım fincanlara koydum bi baktım nişanlıma kalmadı:)herkezinkini dağıttım ona yeniden yaptım farklı fincanda getirdim çünkü fincanda bitmişti.şimdi getirdim kahveyi bu almış eline kokluyoo abisi ama öyle böyle değil baya içine çeke çeke:) abisi dedi ne kokluyon oğlum içeceksin diyo benimkisi içine ne koydu bilmiyom ki ya patlarsa diyo bu zorla aldı bi yuddum başladı gülmeye aaa şekerliymiş dedi sevindinmi mutlu oldunmu dedim bende kahvenin yarısına geldi bu hala kokluyo abisi yine sordu ne kokluyon diye belki dibine çökmüştür diye:)kahvelerden sonra ikam yaptık tuzlu ikramı nişanlıma bu seferde tabak kalmadı.yine ona en son verdim verikende diyom ama sana en son diye neden dedi sen küçüksün bekle diyom:)tatlı ikramı yaptım yine tabak kalmadı yine sona verdim:)sonra ben annesine anne diyemedim el öperken gittim wc ye mesaj yazdım annne anne diyemedim giderken yardım et dicem dedim tamam dedi bu.wcyede girdim hazır gitmişken.geldim oturdum yerime.annesinin çayı bitmiş bardağını almaya gittim annem eteğimi çekiştiriyo anammm bi baktım eteğim iç çamaşııma sıkışmışşsırnaşık şey ama allahtan kapının dibinde oturuyodum ki fazla kişi görmedi sanırım bie özellikle dikkat ertmiştim
şimdi gelelim nişan gününe ben çok heyecanlıydım kalbim karnımda atıyodu sanki fırlayıp duvara yapışcak gibiydi.nişanlım sakardır birazcıkkaydirigubbakcemile2o yüzden ben sizde giyineyim seni aldktan sonra yoksa üstümü kirletirim dedmişti tamam dedim aldı beni bu eve gittik üstünü giyindi insan giyinir giyinmezmi üstünü leke yapar bide banada bulaştırdı sakarlığını bende elbiseme küçük bi leke bulaştırdım allahtan belli olmuyodu.neyse biz fotografçıya gittik doğal ortamda çekilcektik nişanlımın arabası 2 koltuklu .fotografçı bizle gezecek çeşitli yerlerde resim çekecek.nişanlım dedi fotografçıya bagajda geleceğini söyledinmi dedi hayırrr süpriz olcak dedim
adam geldi açtı arkadan kapıyı şokkkk öyle biniyo olmuyo böyle olmuyo tabure aldı kendine olmadı adam esırnaşık şeycüş bücüş gezdi bizimlesonr aresim faslı bitti ben hala heyecanlı olduğum için nişanlımın abisi ve onun eşi bizi içirmeye götürdü bir tane bira içtim ben oldum süper:)şimd kafaşr oldu ya güzel nişandada içtik yoksa çok gergindim ben kaçıyom filan diye bağırıyodum arabada gelmicem diyodum o derece heyecanlıydım içince bi açıldık bidaha kapanamadık:)şimdi yüzükler taklcak takıldı kırdele kesilcek tepsiyi tutan kız dedi makas kesmez vermem biizmkşsi para çıkarcak yaaa elimizde yüzükler kurdeleyle bağlı bi bi eğildi hızlıca diğer cebine tabi bağlı olunca benide hışımla çekti ben yeri öpüyodumsempatiksalakcinnionu atlattık sıra geldi takıya bana kolye takacak masada otururken dedi kolyeyi takcam ama sana düğüm oldu bu dedi neyse açtık düğümü takı faslında bu arıyo cebinde kolyeyi yokkkk cebine bakıyo bu cebine bakıyoo yokkk meeğr bizimkisi kolyeyi masanın altına düşürmüş:)getirdş takcak millet beni boğuyo sandı o derece uzun sürdü abandı üstüme:)
sonra işte diğer takıalr talıldı.altınları üstümden çıkardık bizimkisine takılan ayarım altıı düşürmüşsırnaşık şeykaybetti altını.kafa tabii milyon bi yandan oynuyo bi yandan kaybettim diyyooo duramıyoda oynamadan bunun acısı fena olcak diyoo aslında oynamaktan nefret eder bi baktım bi ara bu pistte tek başına oynuyo:)))sonra nina bitti gitcez eve nişanlım geld dedi bana eee ben gidiyom abimlerin arabasıyla sen nasıl gitcen bi baktım şöyle otobüsle giderim ama kentkartımı unutmuşum yedek varsa versene dedim :))) sonra dedims en manyaksın herhalde beni sen götürmezsen asla konuşmam seninle dedim hıı tamam ben götürim dedi ertesi gün hatırlattım vallahimi diyoo ben bişey hatırlamıyom diyooo içmişim ondan diyooo :))) ay kızlar işte böyle haa bide habire elbiseme bastı habire elbisemi ondan kurtarmaya çalıştım bi ara çıplak kalcam sandım elbisem straplezdi bide siz düşünün artık seneye düğünde nişanlım faktörünü düşünerek alcam gelinliğimi![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
sonra işte diğer takıalr talıldı.altınları üstümden çıkardık bizimkisine takılan ayarım altıı düşürmüşsırnaşık şeykaybetti altını.kafa tabii milyon bi yandan oynuyo bi yandan kaybettim diyyooo duramıyoda oynamadan bunun acısı fena olcak diyoo aslında oynamaktan nefret eder bi baktım bi ara bu pistte tek başına oynuyo:)))sonra nina bitti gitcez eve nişanlım geld dedi bana eee ben gidiyom abimlerin arabasıyla sen nasıl gitcen bi baktım şöyle otobüsle giderim ama kentkartımı unutmuşum yedek varsa versene dedim :))) sonra dedims en manyaksın herhalde beni sen götürmezsen asla konuşmam seninle dedim hıı tamam ben götürim dedi ertesi gün hatırlattım vallahimi diyoo ben bişey hatırlamıyom diyooo içmişim ondan diyooo :))) ay kızlar işte böyle haa bide habire elbiseme bastı habire elbisemi ondan kurtarmaya çalıştım bi ara çıplak kalcam sandım elbisem straplezdi bide siz düşünün artık seneye düğünde nişanlım faktörünü düşünerek alcam gelinliğimi