Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Aynen ben de öyle planlıyorum kafamı dağıtıcam tatile gidicem gezip eğlenip bu ayı öyle değerlendiricem ama doktora başlamak istiyorum bir yandan da belki yumurta takibi yaptırabilirim denk gelebilirsem anlaşılan kafaya taktıkça olmuyor bu iş

Kızlar dayanamadım kan verdim, sonuç bekliyorum nolursunuz dua edin, hislerim beni yanıltmasın..

Kızlar beklemek ne zormuş 25 ila 28 ağustosta adet olmam gerekiyor ama bu arada kendimi o kadar dinliyorum ki acaba hamile miyim diye bu ayda olmazsa eşimi doktora götürecem ben testlerimi yaptırdım doktor sorun yok dedi ama 3 aydır gebelik olmuyor olmadıkça da eşim benden yana sorun olabileceğini ima ediyor yaşım 34 sanırsam hayata biraz geç kalmışım

Koskoca negatif adet olayım da başlayayım çalışmalara

Ben de eşimi gönderdim test alsın diye ama üzüldüm şimdi senin durumuna idrar testi mi kan testi mi yaptın canım
Kan yaptırdım, ama olsun rahatladım en azından, dün çok iş yaptım diye kafama takıyordum, şimdi takmam.. Tabi çok üzüldüm mutsuz oldum ama, kaderin önüne geçilmiyor işte

Kızlar sahi birşey söylücem
Benim her ay yumurta çatlama ağrım oluyor Dr Şanslı olduğumu söylemişti , bu ay ovulasyon günüm 20siydi arada hala kasık ağrım oluyor nedendir fikri olan var mı ya da Başına gelen

yok canım daha test yapmadım ama bi aklım git al yap diyo işyerinde nasıl yapacam bilmiyorum ama yapsammı ki ya çatlıcam ha meraktan biraz cesaret :)
Bana sorarsan bekle derim :) Nasılsa 3gün kalmış geç yumurtlama olmuşsa çıkmama ihtimali var çünkü az daha sıkalım dişimizi benim de senden 1hafta sonra :s

Bu ay olmasını çok isterdim çünkü eşim sezonluk çalışıyor . İyi olacaktı böyle ama plana göre değilmiş bunu iyice anladım korunmayı daha önce bırakmalıydım. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…