Sanki umut da yokUmutsuzluk yoookkk beklemedeyiz
Sanki umut da yok
Bence testini yap sen 5gün az bi zaman değil birşey varsa gerginliğin sona erer bariCanım korkuyorum test yapmaya biraz daha beklim diyorum
Canim bu topiğin eylülü de var devam çalışmalara sonuna kadar valla doktora sorarsan 1 yıl olmazsa gelin diyor ama sen önce kan tahlillerini yaptır troid şeker hepatit falan doktor tavsiye verir ovülasyon tarihini falan ama olmuyorsa 6 ayda doktorlar testlere başlıyor bence 6 ay beklemek için yeterli senin ne kadar süre oldukizlar merhaba bi konu aciyim diye sayfada gezerken uygun konuyu buldumagustostada anne olma umidim bitti ortalama kac ayda gebe kalinir ne zaman doktora gitmeli
canim benim adetim cok duzenli diye hic tereddutum yoktu ama 3 ay oldu dahaCanim bu topiğin eylülü de var devam çalışmalara sonuna kadar valla doktora sorarsan 1 yıl olmazsa gelin diyor ama sen önce kan tahlillerini yaptır troid şeker hepatit falan doktor tavsiye verir ovülasyon tarihini falan ama olmuyorsa 6 ayda doktorlar testlere başlıyor bence 6 ay beklemek için yeterli senin ne kadar süre oldu
Bende öyle hissediyorum ama bir tarafımda yok mucize olacak diyor benimde 3 gün var hiç belirti yok ne adet ne hamilelikBende bu ay bi umutsuzluk mutsuzluk içindeyim ruh halim hiç iyi değil sanirim bat 5 var ama ben kirmizilari gorucem
Benim de bat3 ama erken gebelik testleri için erken daha canım , 3-4gün öncesi Yapılıyor adettenİyi geceler 3 aydır bizde çocuk için uğraşıyoruz bat 5 ve bu ay çok sık yemeklerden sonra midebbulantısı yaşıyorum dün erken gebelik testi yaptım iğrenç tek çizgi çıktı
Amin canım inşallah Allah evlatla sınamasınPiredector dü galiba testin adı iki çeşidi varmış adete 4 gün kala ile 6 gün kala diye ben 6 gün kala olanı aldım ama gebelik çıkmadı. Bekleme süreci can sıkıcı her ay bu ay kesin diyorum ama adet olunca kötü oluyorum formda erken gebelik belirtilerini okumaktan yoruldum Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı hamilelik nasip etsin
Canım dikkat et sen yorma kendını ben oldun sabahKızlar sabahtan beri eşya taşıyorum, ev yerleştiriyorum, şimdi oturdum daha.. Bebiş varsa sorun olur mu sizce
Benim de adetim hiç Şaşmaz bak 6 ay geçti inşallah senin bebişin seni bu kadar bekletmez ama sen yine de kan değerlerine baktır çoğu kişi hamile olduğunda öğreniyor hastalıklarını o zamanda tedavi olamıyor olsa bile bebek etkileniyor benim troidim varmış insülin direnci var bunları düzenleyici ilaç içiyorum bilmeden hamile kalsam düşük ihtimalim yüksek olurdu sen git iyi bir doktora benim tavsiyem sanacanim benim adetim cok duzenli diye hic tereddutum yoktu ama 3 ay oldu daha
CNm senın kaç çıktı açlık kan şekerinBenim de adetim hiç Şaşmaz bak 6 ay geçti inşallah senin bebişin seni bu kadar bekletmez ama sen yine de kan değerlerine baktır çoğu kişi hamile olduğunda öğreniyor hastalıklarını o zamanda tedavi olamıyor olsa bile bebek etkileniyor benim troidim varmış insülin direnci var bunları düzenleyici ilaç içiyorum bilmeden hamile kalsam düşük ihtimalim yüksek olurdu sen git iyi bir doktora benim tavsiyem sana
haklisin canim ya tesekkurler tavsiyen icin insallah saglikla kavusuruz bebislereBenim de adetim hiç Şaşmaz bak 6 ay geçti inşallah senin bebişin seni bu kadar bekletmez ama sen yine de kan değerlerine baktır çoğu kişi hamile olduğunda öğreniyor hastalıklarını o zamanda tedavi olamıyor olsa bile bebek etkileniyor benim troidim varmış insülin direnci var bunları düzenleyici ilaç içiyorum bilmeden hamile kalsam düşük ihtimalim yüksek olurdu sen git iyi bir doktora benim tavsiyem sana
Bu ay da böyle bi totem yapalım o zamannn haydi HayırlısıBu ay bende karar verdım ovulasyon testi yapmıyıcam almadım zaten ve 10.12.14.16 günleri değerlendiricem genelde 12ve 13 gun koyu cıktı benım testler ıkı ay yaptım muhtemelen 14.gunu falanda Çatladı Artı bata kadar kesınlıkle test yapmıyıcam gerisi takdiri ilahı artık kesın kararlıyım bu ay
Aynen kendımızı yiyoruz ay yok ovulasyon yok erken bırazda rahat olalımBu ay da böyle bi totem yapalım o zamannn haydi Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?