Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

kizlar merhaba bi konu aciyim diye sayfada gezerken uygun konuyu buldum agustostada anne olma umidim bitti ortalama kac ayda gebe kalinir ne zaman doktora gitmeli
Canim bu topiğin eylülü de var devam çalışmalara sonuna kadar valla doktora sorarsan 1 yıl olmazsa gelin diyor ama sen önce kan tahlillerini yaptır troid şeker hepatit falan doktor tavsiye verir ovülasyon tarihini falan ama olmuyorsa 6 ayda doktorlar testlere başlıyor bence 6 ay beklemek için yeterli senin ne kadar süre oldu

kızlar bat yarın kasık ağrım var ve huysuzluğum var o yüzden kesin adet olucam ama kızlar artık spora vurdum kendimi spor yaptıkça mutlu oluyorum çocuk gelmiyor aklıma sabah akşam yapıyorum valla bu arada hamileliği etkilemiycek şekilde tabiki

canim benim adetim cok duzenli diye hic tereddutum yoktu ama 3 ay oldu daha

Bende bu ay bi umutsuzluk mutsuzluk içindeyim ruh halim hiç iyi değil sanirim bat 5 var ama ben kirmizilari gorucem
Bende öyle hissediyorum ama bir tarafımda yok mucize olacak diyor benimde 3 gün var hiç belirti yok ne adet ne hamilelik

Kızlar sabahtan beri eşya taşıyorum, ev yerleştiriyorum, şimdi oturdum daha.. Bebiş varsa sorun olur mu sizce

İyi geceler 3 aydır bizde çocuk için uğraşıyoruz bat 5 ve bu ay çok sık yemeklerden sonra midebbulantısı yaşıyorum dün erken gebelik testi yaptım iğrenç tek çizgi çıktı

İyi geceler 3 aydır bizde çocuk için uğraşıyoruz bat 5 ve bu ay çok sık yemeklerden sonra midebbulantısı yaşıyorum dün erken gebelik testi yaptım iğrenç tek çizgi çıktı
Benim de bat3 ama erken gebelik testleri için erken daha canım , 3-4gün öncesi Yapılıyor adetten

Piredector dü galiba testin adı iki çeşidi varmış adete 4 gün kala ile 6 gün kala diye ben 6 gün kala olanı aldım ama gebelik çıkmadı. Bekleme süreci can sıkıcı her ay bu ay kesin diyorum ama adet olunca kötü oluyorum formda erken gebelik belirtilerini okumaktan yoruldum Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı hamilelik nasip etsin

Amin canım inşallah Allah evlatla sınamasın

Amin.. Ben haziranda düşük yaptım tam o duyguyu tatmıştımki Allah'ım onu hayırlı görmedi nasip buymuş.. İnşallah tez vakitte kucağımız dolar

canim benim adetim cok duzenli diye hic tereddutum yoktu ama 3 ay oldu daha
Benim de adetim hiç Şaşmaz bak 6 ay geçti inşallah senin bebişin seni bu kadar bekletmez ama sen yine de kan değerlerine baktır çoğu kişi hamile olduğunda öğreniyor hastalıklarını o zamanda tedavi olamıyor olsa bile bebek etkileniyor benim troidim varmış insülin direnci var bunları düzenleyici ilaç içiyorum bilmeden hamile kalsam düşük ihtimalim yüksek olurdu sen git iyi bir doktora benim tavsiyem sana

CNm senın kaç çıktı açlık kan şekerin

haklisin canim ya tesekkurler tavsiyen icin insallah saglikla kavusuruz bebislere

Bu ay bende karar verdım ovulasyon testi yapmıyıcam almadım zaten ve 10.12.14.16 günleri değerlendiricem genelde 12ve 13 gun koyu cıktı benım testler ıkı ay yaptım muhtemelen 14.gunu falanda Çatladı Artı bata kadar kesınlıkle test yapmıyıcam gerisi takdiri ilahı artık kesın kararlıyım bu ay

Bu ay da böyle bi totem yapalım o zamannn haydi Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…