Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Oy maşallah CNm ya nasıl güZel haber bu sağlıkla al inş kucağına Banada umut oldun suan bende 4 gun kala yaptım erken gebelik testi negatif çıkmıştı ve pazar gunu bat kendımı regl olucam diye şartlamıştım ve Bayada yordum kendımı belimin Ortası kopuyor şuan pazara kadar bekleyelim bakalım hayırlısı olur inş belirtilerini yazarmısın kan sonucu alıncada mutlaka haber ver

İnşallah sende hayırlı haberler alırsın cnm geçen ay çok umutluydum ama olmadı bu ay hiç umudum yoktu bide çok yordum kendimi hatta sigara fln ictim ilk negatif görünce koyverdim anlicagin ama bi mucizee oldu şükürler olsun Rabbime inşallah sonuçlarimda güzel çıkar kalp atışlarıni kesesini görür duyarız
Ben geçen ay acayip kendimi dinledim sürekli belirti aradım ve hepsi vardı ama olmadı hiç kendini dinleme koyver cnm hayırlısıyla sende mucizeni alırsın inşallah benim bu ay en belirgin özelliğim inanılmaz göğüslerim acidi deli gibi başkada bişey yoktu ama hep adet öncesi acir yani ondan orali olmadım
Darısı hepinize inşallah

Âmin CNm benim rabbım sağlık sıhatle 9ay geçirip kuzunu kucağına almayı nasıp etsin inş bu ay küçük oğlum diyor anne karnında bebek var die kısmet rabbım ne zaman hayırlı kıldıysa ozaman olsun inş çok sevindim adına dualarında unutma kimseyi maşallah size

Yumurtlama Döneminde kac gün olmuştu ilişki senın

Unuturmuyum hiç Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayirlisiyla sağlıkla sıhhatle
Yumurtlama Döneminde kac gün olmuştu ilişki senın

Cnm ben bu ay hiç umutlu değildim çünkü yumurtlama günümü degerlendiremedik hatta o haftayı degerlendiremedik gelcek ay ovulasyon testi siparis etcektim o hafta hep misafirimiz fln vardı galiba geç yumurtladim ama bu ay o hafta disinda 2 günde bir ilişki vardı ama artık ben çocuk olmaz diodum günü geçtiği için bence hiç yumurtlama hesabı yapmayın her 2 günde bir ilişki mantıklı gibi geldi bana

Gözün Aydın canım çok sevindim Rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsin bebişine de sağlıkla Kavuş darısı Başımıza olsun inşallah

İyi geceler :) Bende araniza yeni katilayim 2 gün once doktora gittim artik esimle bebis dusunuyoruz bir sikinti var mi diye normalde daha once gittigim doktorlar polistik over tanisi koymustu dun gittigim ise oyle gorunmuyor aslinda zamanla kaybolabiliyor dedi eliza ve hemogram testi yapildi cok sukur birsey cikmadi inofolic kullanmaya basladim bugun umarim hayirlisi olur rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh

Hadi bakalım Rabbim aratmada uğraştırmadan versin

Kızlar bu gün çok sıkılıyorum kırmızıları gelenler olmuş kendimde birkaç gün sonra o manzarayla karşılaşacağımı düşünerek bunalıma giriyorum ve bu gün bir arkadaşındaha hamile haberiyle güne başlamanın burukluğu... Testim negatif ama baya bekleyince silik bir çizgi çıktı ona itibar edilmeyeceğini biliyorum çünkü daha öncede yaşadım sonuç hüsran oldu... Neyse son iki testim kaldı Pazartesi ve adet günüm olan Çarşamba yapmayı düşünüyorum tabi bat erken gelmezse...

Kızlar 1 yıldır deniyoruz ve hep sonu hüsran bu ay 5 gün geciktim goguslerim inanılmaz sis ve acayip bel ağrım var ama artık umudum kalmadı bakalım hayırlısı

Kızlar 1 yıldır deniyoruz ve hep sonu hüsran bu ay 5 gün geciktim goguslerim inanılmaz sis ve acayip bel ağrım var ama artık umudum kalmadı bakalım hayırlısı
Bence bu ay doğru olabilir ne zaman olacağını biz bilemeyiz sonuçta test yaptın mı

Umutsuzluk yoookkk beklemedeyiz

kizlar merhaba bi konu aciyim diye sayfada gezerken uygun konuyu buldum agustostada anne olma umidim bitti ortalama kac ayda gebe kalinir ne zaman doktora gitmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…