Daha çok erken ama bat bekle bencegünaydın kızlar bu ay bende gün sayıyorum bat 27 ama bende pek bi hissiyat yok sizce belli olurmu bi test alsam mı
Kimyasal gebelik OLDUĞUNdan kendin mi emin oluyorsun yoksa Dr mu söyledigeçen ay ilk denememiz de kimyasal gebelik yaşadım şimdi yine öyle olur diye erkenden öğrenip belki kendime dikkat ederim diyorum yorucu bir tempoda çalışıyorum malesef haftaya kadar zor da olsa beklemeye devam yani
Hmm geçmişler olsun ::/ ben de yeniyim 3.ayım bu bat 3 bakalım ne olacak ilk kez bu ay üstüne düştüm geçen 2ayda çok çok üstüne düşmedik o Yüzden benden daha deneyimli arkadaşlar yazsın diyorumdoktor söyledi zaten geçen ay nasıl bişey yaşadık anlayamadık ben idrar testinde pozitifi görünce kan tahliline gittim 3 saate alırsın sonucu dediler sonrasında makinede bir sorun oldu yarına kaldı bizde eşimle dayanamayıp başka bir yerde tekrar kan tahlili yaptırdık sonuç negatifdi hem de 0.1 moralimiz bozuldu idrar testi falan yapmadık sonraki gün ilk tahlil sonucunda değer 58 çıktı inanamadık araya haftasonu girdi her gün bikaç kez idrar testi yaptık hep pozitifti çarşambaya doktor randevusu aldık beklemeye başladık ordaki testte değer 34 çıkınca doktor iki gün sonra tekrar test dedi zaten ikinci günün sabahı kanamam başladı değer de 7 ye düştü doktor kimyasal gebelik dedi denemeye devam dedi inofolic verdi şimdi bu ay nolur bilmiyorum birde denemeler sonrası bekleme ürecinde ilişkiye devam mı yoksa bırakılıyor mu düşüğe sebep olmasın diye bilginiz var mı
Inşallah inşallah inşallahinşallah hayırlısıyla bebişlerimiz olur bizimde
Canım benim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına inşselammm kızlar hamileyim Allah olmayanlarada versin hayırlısıyla inşallah dualarım sizinle
GünaydıınnnGünaydın minik kuşlar
Bendede yok kuzum sabah yataktan bi kasık ağrısı bel ağrısı ile kalktım ama gelmedı daha ama ilişki olursa gelir kesın hep öyle oluyo benimGünaydıınnngelen giden yok çok şükür, sende
GünaydıııınGünaydın minik kuşlar
Hayır CNm tAbiki yok keyfini çıkarbilen arkadaşlar lütfen cevap yumurtlama dönemi sonrasında bekleme sürecine geçince ilişkinin sakıncası var mı bunu baya bi kafaya takmış durumdayım dr aramak istemiyorum korkuyorum da nolurr acil yardımmmm
Benim de yaaa tetikliyo sankiBendede yok kuzum sabah yataktan bi kasık ağrısı bel ağrısı ile kalktım ama gelmedı daha ama ilişki olursa gelir kesın hep öyle oluyo benim
Aynen CNm reglin gelmesini sağlıyo beraberlikBenim de yaaa tetikliyo sanki
Son 3-4günde yapmamak gerekAynen CNm reglin gelmesini sağlıyo beraberlik
Kuzum varsada bebiş sıkıntı olmaz oyle şartlama kendını benim olur kesın adet Döneminde zaten olmuyo bisi o yuzden kasma okadar iki gebeligmdede oldu şükür bi sıkıntı olmadıSon 3-4günde yapmamak gerek
Ne bileyim geçen ay hatta kendimizi suçladık düştü mi diyeKuzum varsada bebiş sıkıntı olmaz oyle şartlama kendını benim olur kesın adet Döneminde zaten olmuyo bisi o yuzden kasma okadar iki gebeligmdede oldu şükür bi sıkıntı olmadı
Öyle bisi yok ama şöyle bisi var yumurtlama döneminden sonra ağır işler yapma kollarını kaldırma dok Demişti bana bebek tutarsa bıle tutunamıyormus aklında olsunNe bileyim geçen ay hatta kendimizi suçladık düştü mi diye(;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?