- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Arkadaslar 15 temmuz adet gunumdu, ve bu agustos ayinin 12sinde adet olmam gerekiyordu ve 5 gun gecikti ve kan verdim beta hcg testi icin. Fakat verdigim gun kahverengi lekeler geldi ardindan aksama da koyu renkli akintiyla karisik kanamam oldu sanki arada parca parca gelir gibiydi pihti gibi
Neyse bu sabahta lan testinin sonucunu almaya gittim 0.10 cikti
Simdi benim kafami karistiran olay daha benim 15 temmuzdaki adetim bittiginden itibaren bir hafta sonra sol kasigimda batmalar agrilar gogsumde siskinlik patlayacak gibi dokunamiyordum bile. Ardindan sabahlari bulanti. Ve bas donmesi. Olarak tam bir ayimi bu belirtilerle araliksiz gecirdim. Ve ilk kan degerimde 1.20 ydi daha ilk haftalarda, sonra ki haftada yaptirdim yine 1.20 cikmisti yukselir diye dusundum ve Hamile olma olasiligimi kafamda guclendirdim.
Fakat yukarida dedigim gibi de bugun 0.10 cikti. Bu sabah da kasikta siddetli agriyla uyandim kivrandim sonra acile gittik serum yedim malum acilde kimse ilgilenmiyor.
Baska hastaneden randevu alip baktiracagim neden oyle belirtiler yasayip da degerim dustu ve bu sabahki sancidan sonra da kasigimda bosluk hissettim
Sizin fikriniz veya yasamisliklariniz oldu mu boyle, yardimci olursaniz sevinirim
1.20 veya 0.10 gEbelik değil zaten. İlltihap ya da kist olabilir mi acaba?? Benim de öyle parça parça geliyordu ve tüm yummurtalığımı kaplamış bir kistim vardı. Tedavimi oldum. Bence ihmal etmeyin, acil değil de tam teşekküllü bir hastanede tüm kontrollerinizi yaptırın. Korkutmak için değil, içiniz rahat olsun diye söylüyorum.. İnşallah en kısa zamanda bebeğiniz gelirArkadaslar 15 temmuz adet gunumdu, ve bu agustos ayinin 12sinde adet olmam gerekiyordu ve 5 gun gecikti ve kan verdim beta hcg testi icin. Fakat verdigim gun kahverengi lekeler geldi ardindan aksama da koyu renkli akintiyla karisik kanamam oldu sanki arada parca parca gelir gibiydi pihti gibi
Neyse bu sabahta lan testinin sonucunu almaya gittim 0.10 cikti
Simdi benim kafami karistiran olay daha benim 15 temmuzdaki adetim bittiginden itibaren bir hafta sonra sol kasigimda batmalar agrilar gogsumde siskinlik patlayacak gibi dokunamiyordum bile. Ardindan sabahlari bulanti. Ve bas donmesi. Olarak tam bir ayimi bu belirtilerle araliksiz gecirdim. Ve ilk kan degerimde 1.20 ydi daha ilk haftalarda, sonra ki haftada yaptirdim yine 1.20 cikmisti yukselir diye dusundum ve Hamile olma olasiligimi kafamda guclendirdim.
Fakat yukarida dedigim gibi de bugun 0.10 cikti. Bu sabah da kasikta siddetli agriyla uyandim kivrandim sonra acile gittik serum yedim malum acilde kimse ilgilenmiyor.
Baska hastaneden randevu alip baktiracagim neden oyle belirtiler yasayip da degerim dustu ve bu sabahki sancidan sonra da kasigimda bosluk hissettim
Sizin fikriniz veya yasamisliklariniz oldu mu boyle, yardimci olursaniz sevinirim
ovulasyon testlerine güvenme derim ben sbah yaptm kopkoydu az önce pembiş pembiş geldi adetimKızlar bu ay da yalan oldu.. Ovülasyon yaptım 4 gün kala çıkıyor ya onda, tertemiz tek çizgi! Oysa bu ay olacak diye hissediyordum, umutluydum.. Aman napalım.. En azından 4 gün sonra kırmızıları görünce şok olmayacağım.. Sizden güzel haberler gelsin de keyfim yerine gelsin bari.. Eylül topiği açan olursa beni de alsın, eylülde son kez deniycem ben, sonra kpss ye denk geliyor doğum falan. İnşallah Eylülde olur, olmazsa denemeye 1 yıl sonra devam
lisans kpss mi bende bu ay son dedim artik yoksa sinavda doguracamKızlar bu ay da yalan oldu.. Ovülasyon yaptım 4 gün kala çıkıyor ya onda, tertemiz tek çizgi! Oysa bu ay olacak diye hissediyordum, umutluydum.. Aman napalım.. En azından 4 gün sonra kırmızıları görünce şok olmayacağım.. Sizden güzel haberler gelsin de keyfim yerine gelsin bari.. Eylül topiği açan olursa beni de alsın, eylülde son kez deniycem ben, sonra kpss ye denk geliyor doğum falan. İnşallah Eylülde olur, olmazsa denemeye 1 yıl sonra devam
Kızlar bu ay da yalan oldu.. Ovülasyon yaptım 4 gün kala çıkıyor ya onda, tertemiz tek çizgi! Oysa bu ay olacak diye hissediyordum, umutluydum.. Aman napalım.. En azından 4 gün sonra kırmızıları görünce şok olmayacağım.. Sizden güzel haberler gelsin de keyfim yerine gelsin bari.. Eylül topiği açan olursa beni de alsın, eylülde son kez deniycem ben, sonra kpss ye denk geliyor doğum falan. İnşallah Eylülde olur, olmazsa denemeye 1 yıl sonra devam
lisans kpss mi bende bu ay son dedim artik yoksa sinavda doguracam
Evet oKızlar bu ay da yalan oldu.. Ovülasyon yaptım 4 gün kala çıkıyor ya onda, tertemiz tek çizgi! Oysa bu ay olacak diye hissediyordum, umutluydum.. Aman napalım.. En azından 4 gün sonra kırmızıları görünce şok olmayacağım.. Sizden güzel haberler gelsin de keyfim yerine gelsin bari.. Eylül topiği açan olursa beni de alsın, eylülde son kez deniycem ben, sonra kpss ye denk geliyor doğum falan. İnşallah Eylülde olur, olmazsa denemeye 1 yıl sonra devam
evet bencede ovulasyon testlerine güvenme bende adete yakın yakın Yaparım hep koyu çizgi çıkar ama sonuçta adet oluyorum meğer iki kere yumurtluyormuşum.. Gelmemiş kırmızıdan Ümit kesilmez... Inan bende çok Ümitsizim aslında Yüzüm sivilce tarlasına döndü , ayaklarım ellerim Şiş, çok sık wc ye gidiyorum ama bu sabah koskoca bir negatif testle güne başladım oysa dün silik de olsa vardı çizgi adetim 26 Ağustos ta yinede gelmemiş kırmızıdan ümidimi kesmiyorum beklemekten başka yapacak birşey tokKızlar bu ay da yalan oldu.. Ovülasyon yaptım 4 gün kala çıkıyor ya onda, tertemiz tek çizgi! Oysa bu ay olacak diye hissediyordum, umutluydum.. Aman napalım.. En azından 4 gün sonra kırmızıları görünce şok olmayacağım.. Sizden güzel haberler gelsin de keyfim yerine gelsin bari.. Eylül topiği açan olursa beni de alsın, eylülde son kez deniycem ben, sonra kpss ye denk geliyor doğum falan. İnşallah Eylülde olur, olmazsa denemeye 1 yıl sonra devam
süper haber, hayırlı olsun canım :)Kızlaaar bugün kan testi sonucum geldi ve değerim 30,1 galiba ağustos uğurlu geldi bana:) yükselme devam ederse hamileyim diyebileceğim daha çooook erken ama olsun hamileyim diyebilirim di mi di mi:))
Canım benim hayırlı olsun hamileliğin bata kaç gün vardı kan verdiğinde yoksa geçmişmiydi... Testte çıkmamışmıydı yoksa silikte olsa varmıydı çok soru sordum kusura bakma.. Çok seviniyorum böyle birinin hamile haberini AlıncaAlıncaKızlarbu arada hiç belirtim olmadı ve regl ağrısı gibi karnı ve göğüslerim ağrıyordu sadece ayrıca idrada silik çizgi bile yoktuu moralleri bozmayın kana baktırın:))
Kızlarbu arada hiç belirtim olmadı ve regl ağrısı gibi karnı ve göğüslerim ağrıyordu sadece ayrıca idrada silik çizgi bile yoktuu moralleri bozmayın kana baktırın:))
Çok sevindim canım gözün Aydın inşallah Değerler yükselişe geçer sorunsuz bir gebelik geçirir yavruna kavuşursun. Darısı BaşımızaKızlaaar bugün kan testi sonucum geldi ve değerim 30,1 galiba ağustos uğurlu geldi bana:) yükselme devam ederse hamileyim diyebileceğim daha çooook erken ama olsun hamileyim diyebilirim di mi di mi:))
Canım benim hayırlı olsun hamileliğin bata kaç gün vardı kan verdiğinde yoksa geçmişmiydi... Testte çıkmamışmıydı yoksa silikte olsa varmıydı çok soru sordum kusura bakma.. Çok seviniyorum böyle birinin hamile haberini AlıncaAlınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?