Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar size birsey anlatiyim gülün biraz ben sinir oldumda neyse.... hani tombis le cicek sulamaya disari cikmistik ya dayanamadim kuzenimi aradim teyzos kizi evli coluklu cocuklu tayfasindan konustuk güldük neyse ona olanlari anlattim kari bana ne dedi biliyormusunuz YA BEN SENIN EVDE KALACANI DÜSÜNÜRDÜM KISIR KALACAN AKLIMA GELMEZDI EBEMIZ CIFTER CIFTER DOGURUYOR SEN ONA HICMI CEKMEDIN dedi ne deyim ben simdi ama hosuma gitti en azindan evde kalmadim demi kizlar bir sapim var sperm bankasi gibi görmeye basladigim
Vallahi ben hiçbişey bilmiyorum böyle köyde gibiyim en son göbek bağım kesildi doktorda yani okadar nerdeyse. öyle allah'a emanet yaşıyorum.
nazo clomende cogul gebelik olayi dogrumu ben genetikte olur biliyorum birde annem ikiz ama abimin tek tek cocugu var sen ne düsünüyon
kizlar size birsey anlatiyim gülün biraz ben sinir oldumda neyse.... hani tombis le cicek sulamaya disari cikmistik ya dayanamadim kuzenimi aradim teyzos kizi evli coluklu cocuklu tayfasindan konustuk güldük neyse ona olanlari anlattim kari bana ne dedi biliyormusunuz YA BEN SENIN EVDE KALACANI DÜSÜNÜRDÜM KISIR KALACAN AKLIMA GELMEZDI EBEMIZ CIFTER CIFTER DOGURUYOR SEN ONA HICMI CEKMEDIN dedi ne deyim ben simdi ama hosuma gitti en azindan evde kalmadim demi kizlar bir sapim var sperm bankasi gibi görmeye basladigim
valla bitanem ben klomeni ilk kez sizlerden duydum tüp bebekte falan çoğul oluyo da kolomeni duymadım ben de genetik biliyorum benim iki dedem de ayrı ayrı ikizi varmış yani ikiz olarak doğmuşlar hoş yaşamamış eşleri ama.
nazo clomende cogul gebelik olayi dogrumu ben genetikte olur biliyorum birde annem ikiz ama abimin tek tek cocugu var sen ne düsünüyon
tuhaf kzısın ya bana biri dese allah ne verdiyse giderdim valla dümdüz :)
tombiş sen salı günü bi git allahın izniyle bakalım kaç yumoşun oldu ikiz üçüz çoğul gebelik söz konusu klomende allah ne verdiyse geçen ay bende 3 yumoş vardı dr üçüz deyince bizimki beşize razıyım yeterki olsun dedi ama olmadı
gecen ay benimde 3 tane vardi ama kimyasal oldu ya spermlerdemi suc yimirtalardami bu ayni seye dondü tavuk mu yumurtadan cikti yumurtami tavuktan hikayesinetombiş sen salı günü bi git allahın izniyle bakalım kaç yumoşun oldu ikiz üçüz çoğul gebelik söz konusu klomende allah ne verdiyse geçen ay bende 3 yumoş vardı dr üçüz deyince bizimki beşize razıyım yeterki olsun dedi ama olmadı
'asena klomenle hamile kalmıştın değil mi canım ikiz olabilir senin kide ay inşallah ikizdir değil mi .bir taşla iki kuş
'asena klomenle hamile kalmıştın değil mi canım ikiz olabilir senin kide ay inşallah ikizdir değil mi .bir taşla iki kuş
dr.a gidince keseyı görür cnm inşallah iki kesedirevt canm klomenle kaldım çok ii olur ikiz ama nasıl bakarım kiii :)))
benim ilacin propektisunde farkli seyler yaziyor ama hormonlarla ilgili benim randevum ayin 12. sinde sen önce ögrenirsen bana da yazarmisin ya sabah sabah takildim bu arada günaydin