- 6 Nisan 2008
- 669
- 80
2 ay kullandım cnm ikinci kullanışımda doktor iki yumurtan oluşmuş dedi bu ayda tuttu sanırım doktora pazartesi gidicem
ayy hadi bakalım , ben kendim hamile kalmış kadar seviniyorum burdan kızları duyunca :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ay kullandım cnm ikinci kullanışımda doktor iki yumurtan oluşmuş dedi bu ayda tuttu sanırım doktora pazartesi gidicem
evt cnm ayaklar havada olcak ki spermler yerini bulsun :))
evt cnm ayaklar havada olcak ki spermler yerini bulsun :))
ya mum yastık falan denemeden ben kocişimin sperm testi bi yapılsın diyorum
stresli bi işi var sperm falan kalmamıştır diyor bende
inşallah bi sorun falan çıkmaz da rahat rahar deneriz
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım. Herşey yolundadır umarım. Ben de bu ay başladım klomene ama yumurta takibi falan demedi doktorum. Bilmiyorum yumurta oluştu mu. Merak içindeyim. Ne kaldı şurda ayın 20 sine :) bekleyip görecez bakalım. Sen bize bol bol dua et emi. yeni hamişler olarak peşinden gelelim hemen :)
kesinlikle baktırın bizde hep ben ilaç kullandım en son gittiğimizde kocamda test yaptırmak istedi sperm sayısı düşük çıktı ilaç felan kullandı ben onada bağlıyorum
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım. Herşey yolundadır umarım. Ben de bu ay başladım klomene ama yumurta takibi falan demedi doktorum. Bilmiyorum yumurta oluştu mu. Merak içindeyim. Ne kaldı şurda ayın 20 sine :) bekleyip görecez bakalım. Sen bize bol bol dua et emi. yeni hamişler olarak peşinden gelelim hemen :)
valla bizimki yorgun morgun dinlemez keşke bizimde öle olsa :))
asena yeni geldim ben, hamileydin dimi sen? tedaviyle mi oldu?
nekadar denediniz de klomene başladınız arkadaşlar
off şu klomen konusunda ne cahilim
nekadar denediniz de klomene başladınız arkadaşlar
off şu klomen konusunda ne cahilim
ben 2 yıllık evliym canım. 1 yıldır istiyoruz. Ama olmadı maalesef. Şubatta bir kimyasal gebelik yaşadım 1 yıl olmayınca doktorum klomene başlayalım dedi.Ama ilk ay olduğu için midr nedir yumurta takibi istemedi. Bilmiyorum yumurta oluştu mu. Akıntımda çok yok bu ay. Anlamadım gitti. Herşeye rağmen çalışmalara devam diyoruz işte :)
aa şimdi gördüm p.tesi hastaneye giteceksin anladım. bişi soracam eşinin sperm sorunu var mı?
normalde 1 sene sonra klomene başlatıyorlar diye biliyorum öle demişti dktorum.
ama bana hemen başlattı doktorum. daha yeni 1 sene oldu evleneli. 6 aydır klomen kullndım ve ara verdm bu ay.
eşimin sperm sayısı düşük çıktı hareketlilik felan çok iidi
ne zaman başladın kaç tane kullandın klomeni yumurta takibine çağırması gerek 5 tene bitirdiysen şayet çağırmasada sen git
ne ilacı kullandınız bununiçin?
ne kadar kullandı ve ne zaman etki etti?
hani düşük falan çıkcak olursa bilgim olsun
bi de testi bikaç kez tekrarladınız mı