Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili tal listeye ekledğin için teşekkürler canım güzel haberlerini bekliyoruz açılışı yaparsan ayağını sürümeyi unutma
ikiz olsa hiçde fena olmaz değil mi.sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda inşallahekledim senide inş. hayırlı haberler bekliyoruz..
ayy inş canım yaa ben ikiz istiyorum aslında:13: ama hayırlısı olsun tabii..
günaydın kızlar hepimize uğur getirir umarım benimde 6 temmuz
[/QUOTE]hoşgeldin funda'cığım benim de bat 20 si haydi hayırlısı olsun Allah ağzından duysun :)
QUOTE=funda30;19960033]Kızlarrrr benide ekleyinnnn lütfeeennnn
BAT 19 temmuz...Allah bekletmeden bu ay göndersin meleklerimizi inşallahh....
günaydın kızlar,
benim de 10 temmuz adet tarihim ama hiç umudum yok. Progresteron tahlili 1.19 çıktı. Yumurtlama yok yani bu ay. Zaten 3. Denememiz ve ilk defa yumurta takibi yaptırdım. Küçük çıktılar kendileri. Bu ay bakalım bi daha deniycez olmazsa ağustosta artık tedaviye başlıcam
[
BENİM ANNE TARAFINDAN VE BABA TARAFINDAN İKİ DEDEM DE İKİZMİŞ HOŞ YAŞAMAMIŞ KARDEŞLERİ AMA İKİZ DOĞURMUŞLAR. ACABA BÖYLE BİR ŞANSA OLUR MU SÜPER BİRŞEY OLUR VAR YA İNSAN SEVİNÇTEN KAFAYI YER VALLA :)
'canım aslında yaptırsan test çıkar sonuçta.dr.un ne zaman yaptır dedi.aranızda klomen çatlatma iğnesi kullanan varmı ben 18 inde vuruldum iğneyi beklemedeyim test yapmaya korkuyorum
günaydın kızlar hepimize uğur getirir umarım benimde 6 temmuz
Kızlarrrr benide ekleyinnnn lütfeeennnn
BAT 19 temmuz...Allah bekletmeden bu ay göndersin meleklerimizi inşallahh....
günaydın kızlar,
benim de 10 temmuz adet tarihim ama hiç umudum yok. progresteron tahlili 1.19 çıktı. yumurtlama yok yani bu ay. zaten 3. denememiz ve ilk defa yumurta takibi yaptırdım. küçük çıktılar kendileri. bu ay bakalım bi daha deniycez olmazsa ağustosta artık tedaviye başlıcam
ikiz olsa hiçde fena olmaz değil mi.sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda inşallah