Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah inşallahhhhhhhhhhhhhevet yaaaa çok süper :) çifter çifter de haberleri veririz alırız İNŞALLAHHHHH. Ellerine kollarına sağlık liste çok güzel olmuş. Sizlerin arasında kendimi de görmek beni çok ama çook mutlu etti. TOPİĞİMİĞZİ NİSAN 2012 ANNE ADAYLARI OLARAK DEĞİŞTİRİRİZ İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY.
ne kadardır deniyorsunuz canım ilk bebeğin ne kadarlık benimkide 3 yaşında bende nasipse 2.yi düşünüyorum umarım çok beklemeyiz.merabalar benide aranıza alırmısınız bende 2. çocuğu düşünüyorum ama uzun zamandır olmuyor bat tarihim 17 temmuz
ne kadardır deniyorsunuz canım ilk bebeğin ne kadarlık benimkide 3 yaşında bende nasipse 2.yi düşünüyorum umarım çok beklemeyiz.
yoo geç değil niye geç olsun.İnşallah gelir bir an önce.benim oğlum 10 yaşında biraz geç kaldım ama olmuyoooor
amin inşallah
herşey gönlünce olsun canım güle güle.
canım ilk hamişimiz sen olacaksın galiba bizede şans getireceksin inşallah.
ayy hayırlı haber olursa neden haber vermeyim..inş..Mutlaka bize habwer ver :)
hoşgeldin canım ekledim listeye..inş. bu ay müjdeyi verirsin eşinede bizlerede..merabalar benide aranıza alırmısınız bende 2. çocuğu düşünüyorum ama uzun zamandır olmuyor bat tarihim 17 temmuz
o bat değil sat tır
o zaman hemen bahsedeyim bende 3 yaşında bir oğlum var ellerinizden öper.2.bebeği düşünüyorum oğlum çok nazlanmıştı umarım kardeşi nazlı olmaz diyorum.Hepinizede bol şans diliyorum.BAT 15 temmuz
Amin canım amin inşallah heyecanla bekliyorum haberini.inş canım yaa dua edin hayırlı bi şekilde hamilesiniz bayan desinler..hepimize desinler inş..
ayy hayırlı haber olursa neden haber vermeyim..inş..
hoşgeldin canım ekledim listeye..inş. bu ay müjdeyi verirsin eşinede bizlerede..
Amin canım Allah razı olsun RABBİM her isteyene nasip etsin inşallah.Canım evliliğimin 2.yılında hamile kaldım oğluma ilk 6 ay korundum sonrasında denedim bir kaç ay olmadı.Sonra farklı sağlık sorunlarım çıktı tiroitlerle ilgili 1 yıl kadar onların tedavisiyle geçti zaman.Sonrasında 4.ayda hamila kaldım maaşallah .Rabbim her isteyenede nasip etsin inşallah.mrb canım Rabbim oglunu sana bağışlasın
oğlune tez zamanda kardeş gelsin
oğluna hemen mi hamile kalmıştın?
bi yöntem falan uygulamışmıydın?
merhaba canım.Allahım bir daha yaşatmasın inşallah başın saolsunherkese merhaba umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz benimde bu 2.hamileliğim olacak allah izin verirse ilkine 2. ayda kalmıştım ama meleğimi 24.cü haftada birden kaybettim sevgili tal benide listeye eklermisin benim bat 24 temmuz kızlar olumlu düşünüp stres yapmayalım ve hepimiz bebişlerimize kavuşalım görüşmek üzere
merhaba canım.Allahım bir daha yaşatmasın inşallah başın saolsun
Dilerim bu sefer sağlıkla gelsin yavrun.
eşimle kan tahlili yaptıracaktık işlerim var sana evde yapman için test alırım dedi...merak ediyorum yaa
tal haber varmı canım test yaptın mı?
sevgili tal benide eklemeyi unutma listene yukarda yazmıştım batı 24 temmuz inşallah hamişsindir ay eşini bekleme bence gidip testi al ve hemen yap ama o testi yaparken insanın kalbi yerinden çıkacak gibi oluyor içimdeki ses tal hamiş diyo