- 7 Şubat 2011
- 16.912
- 27
'her gün değilse bile kullanmaya özen gösteriyorum ama mide bulantısı yapıyor.rahatsız oluyorum.
ben başlamadım daha hiç
bu ay hamile değilsem başlıcam ben de
hangisini kullanıyosun?
vitamin kullanıyomusun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
'her gün değilse bile kullanmaya özen gösteriyorum ama mide bulantısı yapıyor.rahatsız oluyorum.
klomen hangi durumlarda kullanılıyo ben bilmiyorumda
'folbiol kullanıyorum ama sende hemen başla hamile isen bile içmen gerekiyor bir süre.1.5 tl fiyatı.Vitamin bazen alıyorum arada bir.bende kan düşüklüğü var pekmez bal yemeye çalışıyorum.[/QUOTE]ben başlamadım daha hiç
bu ay hamile değilsem başlıcam ben de
hangisini kullanıyosun?
vitamin kullanıyomusun?
[/QUOTE]'folbiol kullanıyorum ama sende hemen başla hamile isen bile içmen gerekiyor bir süre.1.5 tl fiyatı.Vitamin bazen alıyorum arada bir.bende kan düşüklüğü var pekmez bal yemeye çalışıyorum.
akşam dr gittim bu ay yine klomen başladık hayırlısı bakalım klomen -ovitrella kullanan varmı aramızda
[/QUOTE]'hepimize inşallah böyle tebrikleri kabul etmek nasip olsun.sağlıkla hayırla gelsinler bebeklerimiz.
kızlar folik asit kullanıyomusunuz siz gebelk öncesi
'canım dr.un söylemesini bekleme ben senin yerinde olsam hemen alır başlarım.hamile kalmadan 3 ay önce başlamak ve hamilelikten sonrada devam etmek gerekiyor.
[/QUOTE]'folbiol kullanıyorum ama sende hemen başla hamile isen bile içmen gerekiyor bir süre.1.5 tl fiyatı.Vitamin bazen alıyorum arada bir.bende kan düşüklüğü var pekmez bal yemeye çalışıyorum.
cnm ben pko hastasıyım klomen yumurtalama saglıyor yumurtalıkları uyaran bı ılac bazen benım gıbı durumda olanlara kullanılıyr bazende sebepsız gebe kalamayanlardada kullanıyorlarmıs
off eskiden ne iyiymiş kimse bişeyi bilmiyormuş
işin kolay kafan rahat yat kalk tamam
'Arkadaşlar folikasiti basite almayın eksikliği duyrumunda bebekte Allah korusun ciddi hasarlar açabiliyor.dr.lar bazen unutabiliyor siz mutlaka için olur mu.ya ben okadar tedavılerden gectım ama bu folık asıtı bana vermedı doktorum cok gereklımı acba oyle olsaydı kesın verırdı gıbıme gelıyr kılo falan aldırıyrmu acaba ondnmı vermedıkı
'Arkadaşlar folikasiti basite almayın eksikliği duyrumunda bebekte Allah korusun ciddi hasarlar açabiliyor.dr.lar bazen unutabiliyor siz mutlaka için olur mu.
'hangi hastane ?Kızlar ist anadolu yakasında bülent kars öneririm işinin ehli