benm heyecanımı en iyi sen anlarsn.
evdeym bugün tek başımaym düşünmim diorm aklımdan çıkmyo ara ara kasıklarm ağryo hasta olcam sanyrm ama geçiyo başkada hiç bi belirti yok bende eğer hasta olmazsam çarş-perş kadr bekleyp direk kan testi yaptırcm inşallahhh meleklerimz bizimledir inşallaaaaaahhhhhhhhhhhhh...
Arkadaşlar hamile olanlar yada bilgisi olanlar yardım ederse çok sevinirim benim en son adet tarihim 24 haziran ve 7 temmuzda iç çamaşırıma 2 damla kan gelmişti ve 1 haftadan fazladır kasıklarımda ara ara ağrı aynı şekilde belimdede ve ara ara sabah ve öğle mide bulantıları göbek deliğimin şeklide eskisine göre değişti bende adet düzensizliği var bu arada 9 aylık evliyim evlendiğim ilk zamandan beri çocuk istiyorum polikistik over vardı ama 2 ay önce kontrole gittiğimde doktor kist falan göremedi her neyse 24 haziranda en son adet olmuştum 24 temmuzda idrar testi yaptım negatif çıktı hani herşey psikolojik desem 7 temmuzda iç çamaşırıma gelen kan neydi yardımcı olun lütfen
Herkese merhaba, bugün kırmızı kartı yedim bu ay da bebiş yok bakalım doktorum bu ayda olmazsa rahim filmi çekelim demişti. Kızlar rahim filminin belli bir günü var mı herzaman çektirebilirmiyiz. Çektiren arkadaşlar cevaplayabilir mi?
kızlar ben geldm hemde kırımızı kartımla
hakkımızda hayırlısı önümüzdeki aylara kısmet olur inşallahhh...
handan regl olmadın di mi hala?
sağlık olsun canım
senden ümitliydim ama kısmet değilmiş demek ki
ilk denememiydi?
oldm oldm maalesef bu sabah :26: sen olmamşsndr inşallah?
evet bu ay ilk deneme,ilk heyecandı.
ilk aydan beklemek belkide yanlıştı ama ne bilim umutluydm hayırlısı...
benim 2 ağustos zaten daha var
kızlar benim bat 27 temmuzdu hala olmadı öğlen test yaptım negatif çıktıerken olduğu içinmi çıkmadı acaba yada gidip kan testimi yaptırsam :26:
kızlar benim bat 27 temmuzdu hala olmadı öğlen test yaptım negatif çıktıerken olduğu içinmi çıkmadı acaba yada gidip kan testimi yaptırsam :26:
moralini bozmak istemem ama çıkmadıysa reglin gecikmiştir muhtemelen
geçen ay benim de 3 gün gecikmişti
çok ümitlenmiştim
ama emin olmak istiyorsan kan ver bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?