kızlarr bennn geldimmmm...
bebeğim 3 haftalık benmle.... çok şükür yarabbımmm isteyen herkese versin inş. çok mutluyummm kızlarrrr çokkkkk....
rabbıme sonsuz şükürler olsun.... ANNE OLUYORUMMMM ANNEEEE HAYAL'İM GELİOOO....
hoşgeldin canım yok kızz hasta fln değilim sadece turktas81 hamiş ya ona akıntım var die sordum oda benim hastalanmama 7 gün kala akıntım olurdu dedi benimde batıma 7 gün varya kırmızıya yordum bende olmaz inşallah olursada napiim ilk denemem sonuçta olabilir böle şeyler önümüzdeki aylara bakarız bizde napalım dimi:2:
Bebiş isteyen arkadaşlarım FOLİK ASİT içiyor muyuz, hatırlatmak istedim
gunaydin kizlarrrr,
batima sadece 8 gun kaldi o hamileymisim gibi sis biranda bu sabah indi
ve karnim dumduz,gece yuzustu yatarkende cok sanci girdi karnima
onun haricindede atesim tavan yapmis durumdaa
[sıze=3]kızlaarrrrrrrr
Bi karar verelim isterseniz tombişin topiğindemi sohbet edices burdamı bu topiğin konu sahibesi talcim de ortalarda yok liste değişmiyor isterseniz oraya gidelim parçalanmayalım[/sıze]
sakin ol kıss bebişine bişe olck allah korusun tebrik ederim canımcımm
Hamilesin galiba canım hayırlı olsun
Bugün ne güzel 2 hamişimiz daha var varmı arttırannnn
benimde 8 gün var cnm bende de garip hisler başladı ama psikolojik mi diye kendi kendime düşünüp duruyorum,belkide bu fikir aklımda olmasaydı hisler de olmıcaktı ama başka bir belirti yok ne bulantı ne yemeklerden uzaklaşma hiçbişi yok
tünaydin kader arkadaşlarım
kızlar çıldırcam dün 2 test aldırdım kocama gene birini dün sabah yaptım ilk başlarda negatif çıktı sonra atmadım testi makyaj masamın üstünde duryodu 3 felan baktım bidaha 2 çizgi çok hafif duruyo ay bi sevindim sormayın
bu sabah gene test yaptım negatif çıktı yoksa ben sıyırıyomuyum
hasta olsam bi rahatlıcam sormayın
kk_bayansu sen hastalandınmı tam anlayamadım:26:
sana da günaydınnnnnnnnnnn
canım senin adına çok sevindimmm inşallah kucağına almayıda allah nasip ederrrevet 1 saat önce doktor dan geldik kan testi yaptırdık değerim 403 çıktı doktor hamilesindiyince sevinçten bağrasım gel ya allah herkeze nasip etsin canlarım ya
evet 1 saat önce doktor dan geldik kan testi yaptırdık değerim 403 çıktı doktor hamilesindiyince sevinçten bağrasım gel ya allah herkeze nasip etsin canlarım ya
[sıze=3]kızlaarrrrrrrr
Bi karar verelim isterseniz tombişin topiğindemi sohbet edices burdamı bu topiğin konu sahibesi talcim de ortalarda yok liste değişmiyor isterseniz oraya gidelim parçalanmayalım[/sıze]
günaydın kızlar
ya bu arada benim sabah çok fazla kanamam oldu böyle çok pıhtılısından ama içinde birşey hemen dikkat çekiyordu damar gibi pembe 2-3 cm uzunluğunda birşey galiba tutunamayan bir bebişti o
böyle birşey daha önce yaşayan var mı?
evet 1 saat önce doktor dan geldik kan testi yaptırdık değerim 403 çıktı doktor hamilesindiyince sevinçten bağrasım gel ya allah herkeze nasip etsin canlarım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?