Arkadaşlar veda vakti geldi benim için dün akşam dellendim bi idrar testi aldım eve gittim eşim daha erken yapma dediği halde içerde gizlice yaparken yakalandım çok kızdı hatta küstü neden beni beklemedin ve benden gizli işler karıştırıyorsun diye. Biz çayımızı bile aynı anda karıştırırız birbirimizi beklemeden sigaramızı bile yakmayız eve yeni birşey aldığımız zaman birbirimizi beklemeden açmazyız ama sen bukadar ikimiz için önemli bir konuda beni kale almadın adam yerine koymadın ömür boyu unutmucam dedi (daha sonucu görmeden) buarda sonuç ta daha erken yapmıştım hoş ama tek çizgi tabi negatif. Sonra aramız çok bozuldu. Neyse çektim evden devlet hastanesine gittim kanda baktırtayım diye o da 0.55 çıktı. Sistemler bozukmuş saatlerce ayakta bekledim. Canım çıktı anam ağladı. Yani anlayacağınız ben hamile falan değilmişim. O bütün geçirdiğim rahatsızlık ve şiddetli belirtiler psikolojikmiş sanırım. Dün bir an için kendimden nefter ettim neden böyle kafama taktım ve neden 2 aydır eşime de cehennem azabı çektirip ilişkimi de zedeliyorum garip garip davranarak diye.
işte geçen ay ilk denememizde bu kimyasal gebelik muhabbeti olmasaydı böyle olmayacaktı herşey. Ben böyle atlı kocalıyor gibi illa bu ay olsun boşu boşuna sevindiğimiz birşey gerçek olsun diye çok akstım hem kendimi hem de çevremdekileri. şimdiden sonra bebekle ilgili hiç ama hiçbir hazırlık hiç bizi sıkıntıya sokup ilişkimize evliliğimize zarar verebilecek hiçbirşey yapamayacağım ve de kafandan da atacağım. Bu siteye ve gebelik ile ilgili herhangi bir siteye de girmek istemiyorum beynim çok yorulmuş yeni fark ettim.
Buarada sizinle konu ne olursa olsun paylaşımlarımız çok güzeldi. Hayatımda ilk defa bir forumda yazıştım. Birbirimizin dertlerine ortak olduk yeri geldi gülüp yeri geldi ağladık. Herşey için çok teşekkür ederim. Sizinle vekit geçirmek çok güzeldi. Ben başta da söylemiştim ya birşeye kafamı takınca ölümüne takıyorum. Onun için bana göre değil böyle bir konuya yoğunlaşmak.
Herşey gönlünüzce olsun inşallah. Güzel güzel bebişleriniz olsun.
Hepinizi çok seviyorum.
Sevgilerimle
hakkınızı helal edin.
öpüyorum.
Bir daha siteye girmem artık kendimi bir teşekkür etmeye ve hakkımda bilgi vermeye borçlu hissettim.
Buarada geç döllenme olabiliyormuş (geçen ay bana olduğu gibi9 yani regl öncesi belli olmayabiliyormuş bazısında :) ha aha aha aha aha hala konuşuyorum bu konuda helal olsun yani bukadar şeyden sonra. :) henüz regl olmadım bilgilerinize :)