- 3 Temmuz 2011
- 1.369
- 1
- 48
tombisim çıkmışsın sanırım ben de çıkıyorum şimdi sonra görüşürüz bu arada tanışalım nickle güzel olmuyor adım sibel tatlım öptüm bye
görüsürüz sibel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tombisim çıkmışsın sanırım ben de çıkıyorum şimdi sonra görüşürüz bu arada tanışalım nickle güzel olmuyor adım sibel tatlım öptüm bye
görüsürüz sibel
günaydınn bıldırcanlarrrr
ne haber canim sende durumlar nasil iyi bir hafta olur umarim
ama olmadi fistigim ben yumurtlamis kuluckaya catmis bir tavuk modundayim simdikim
santiye ye gitmeden iki satir kuduralim kissssssssss
ben isimi severim zaten büroda sabitlenmiyom santiye büro müsteri belediye vs. kosusturuyom kendi isimiz bide bu cöplükte benim horozum öter hikayesi sabah esim mail yollamis yimirta bitti catladi ben hepsi ni gördüm artik isi kaytarmak icin ne yapacan diyor butün calisanlarla kulucka evremi bekliyoz moralinin güzel olmasi iyiaşkım ben hala aynıyım ciciklerim baş kaldırdı her tarafını damarlar bastı bilemiyorum böyle bazen yumurtalıklarım ağrıyor ama hafif hafif sanki adet olacak gibi ama tık yok kasıklarıma bazen ince bazen şiddetli sancı girio hemen geçiyor tabi bunlar belirtimi bilemiyorum ama ben ona yormuyorum çünkü çıkmazsa üzülürüm o yüzden adetime 2 gün kaldı onu bekliyorum.. ama moral olarak iyim hafta iyi başladı ama ben çalışşşmaktan nefret ediyorummmmm sen nasılsın?
kuduralım valla benim mesaide normalde 8 de başlıyor ama ben 10 çalışmaya başlıyorumm kuduralım anasını satıyım
ben isimi severim zaten büroda sabitlenmiyom santiye büro müsteri belediye vs. kosusturuyom kendi isimiz bide bu cöplükte benim horozum öter hikayesi sabah esim mail yollamis yimirta bitti catladi ben hepsi ni gördüm artik isi kaytarmak icin ne yapacan diyor butün calisanlarla kulucka evremi bekliyoz moralinin güzel olmasi iyi
canlarım hepiniize günaydınnn benim için gün pek güzel başlamadı belim karnım çok ağrıyo galiba geliyo bu kırmızılar yine tutmadı yine tutmadıtombiştombişim sanada kocaman günaydın öpücüğü gönderiyorum yakala
sıcak tut yımırtaları buarada sana bişi sorucam yaş kaç?