Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam tombis mesajımı görmedin galiba?
her yil geliyorum ama bizim is zamanimiz biz yilbasindan subat ortasina bazen hava sartlarina göre marta kadar yatiyoruz sen nerdensin ben yalova cinarcikliyim
çay seven varmı kızlar ben demledim buyrun içelim kısır da var
kiz bende kendi kendimi yiyordum kactir satasiyom niye ses vermiyon diye sanirim kacirdim mesajini gülom is yerindeyim de benim 1 temmuz ilk adet günüm okudunmu yazdiklarim seni not aldim
afiyet olsun bende çay içiyorum
ya simdi otoparkta elimde kahve seninle gebelik anilarimizi konusmak isterdim belkide olur he...........
çay seven varmı kızlar ben demledim buyrun içelim kısır da var
insallah bir gün kahve iciyom ama kisirini yemek isterdim annem tc ye yerleseli hic görmüyoz valla bol acilimi limonmu nar eksilimi ne olur iki kasik fazla ye suzi
kizlar simdilik bana musade benim adam gelmek uzere bu isi almamiz lazim dua edin yok yok dua hakkimi gebelik icin kullaniyorum SUB canim afiyet olsun tekrar NAZ sigarayi tek tek ic otoparkta cok gezme RAIN merak etme herifin yaninda kurumuyum yasmiyim bakmam TAL seni seviyom selamini görmesemde ve BÜTÜN KIZLAR kendinize iyi bakmasanizda yumurtalarinizla spermlerinizi once allaha sonra size emanet ediyorum ne seker yazmisim demi
tamam canım acılı nar ekşiside var senin içinde yerim ayyyy hamile arkadaş varmı acaba canları çekmesin inşallah hepimiz hamileyizdir
tal benide listeye eklemişsin inş. burda mutlu haberi sizlerle paylaşırım teşekkür ederim eklediğin için
oooohhhhhhhhhhhh süper süper afiyet olsun
oooohhhhhhhhhhhh süper süper afiyet olsun
merhaba cnm çok sağol evet ilk bebek verirse RABBİM inş.hayırlısıyla