Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok tatlım....ama olsun artıkkkkkk
yokkk yokk ben iyice şartladım kendimi olmazsa üzülmek yok diye hatta hiç düşünmek bile istemiyorum acaba hamilemiyim falan diye 27 temmuz benim bat
talhaam sereny sizde beni eklednzmi
derkennnn????????????
daha erken canım ya belirti içinde erken ayrıca allahdan ümit kesilmez
arkadaşlık teklifini diyrm şeker
:84: :84: :84: teşekkür ederim ilgin için canım
hmmmmarkadaşlık teklifini diyrm şeker
:84: :84: :84: teşekkür ederim ilgin için canım
hiç korunmadın demi şeker peki tahlillerini yaptınmı eşinde yaptınmıevet tatlım ekledimmmm
neyse kızlar ben yemek yapmalıyım görüşürk yarın a.e.olun inş dua edin nolur
neyse kızlar ben yemek yapmalıyım görüşürk yarın a.e.olun inş dua edin nolur
Allah tamamina erdirsin cnm ne guzel bi haberr,hamilesin ya duan tutar senin bizede dua et:)
bide belirtilerin varmiydi anlatirmisin biras
canım vardı tabiki olmaz mı. benim lekelenmem olmadı. ya da olduysa bile ben farketmedim. bugün 2 tane daha test aldım, yaptığım test sayısı toplam 4 ve hepsinde çift çizgiyi gördüm. ama nedense içimde hala korku var, yarın sabah doktora gidicem. sizce yanılma payı olabilir mi???
galiba temmuz ayının ilk annesiyim belirtilerime gelince, aşırı derecede bel ağrısı, özellikle çok uyuduğum zamanlarda.. kasık ağrılarım çok yoğun olmadı ama yine de ara ara şiddetli sancı şeklindeydi. şuan hala bembeyaz ve koyu bir akıntı var. diğer taraftan en belirgin özellik göğüslerimdeki ağrı hissi. ben adet döneminde dahi bu kadar yaşamadım göğüs şişkinliği ve ağrısını.
28. gün, yani tam bat günü test yaptım ama çıkmadı. dün akşam ise 34. günün akşamıydı ve belirgin bir şekilde çıktı çizgiler. ama yine de içimde bir korku var dediğim gibi.. ya yanılmışsa? nolur bana bişeyler söleyin..
doktorumu aradım şimdiden sonra 1 tane bile sigara yok dedi ve bu olay beni çok geriyo kızlar ama kararlıyım içmicem ve eminimki bikaç güne alışıcam..
canım vardı tabiki olmaz mı. benim lekelenmem olmadı. ya da olduysa bile ben farketmedim. bugün 2 tane daha test aldım, yaptığım test sayısı toplam 4 ve hepsinde çift çizgiyi gördüm. ama nedense içimde hala korku var, yarın sabah doktora gidicem. sizce yanılma payı olabilir mi???
galiba temmuz ayının ilk annesiyim belirtilerime gelince, aşırı derecede bel ağrısı, özellikle çok uyuduğum zamanlarda.. kasık ağrılarım çok yoğun olmadı ama yine de ara ara şiddetli sancı şeklindeydi. şuan hala bembeyaz ve koyu bir akıntı var. diğer taraftan en belirgin özellik göğüslerimdeki ağrı hissi. ben adet döneminde dahi bu kadar yaşamadım göğüs şişkinliği ve ağrısını.
28. gün, yani tam bat günü test yaptım ama çıkmadı. dün akşam ise 34. günün akşamıydı ve belirgin bir şekilde çıktı çizgiler. ama yine de içimde bir korku var dediğim gibi.. ya yanılmışsa? nolur bana bişeyler söleyin..
doktorumu aradım şimdiden sonra 1 tane bile sigara yok dedi ve bu olay beni çok geriyo kızlar ama kararlıyım içmicem ve eminimki bikaç güne alışıcam..