Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar nbrsnz degişik durum varmı
hadi ya peki gelicimi yoksa kalıcımıselam canım iydir benim bugün bat günüm ölee bekliyom
canım sıkılıyo kızlar yarın allah izin verse kan testimi yapçam hayırlı haberi alcm ama kocişle aram bozuk ya ben hep bunu bekledm ama malesef nasıl alcm haberi
hadi ya peki gelicimi yoksa kalıcımı
kaynana ya anlamaki niye bu kaynanalar rahat durmaz canım benm regi günüm yarın ama 3 test yaptım cuma günü üçüde silik çıktı kan testi yapçm yarınhala regli olmadın demek kaçıncı günündü bu gün hamileyim değilim hamileyim değilim derken adamları helak ettik bende bozuğum ama benimki kaynana yüzünden sıkıntı bir değilki delirdim artık
benmde çoktu sanki ha boşaldı ha boşalck içim dedm sancm vardı ara arabenim cuma günü çok ağrım olmuştu bel kasık karın cumartesi bişe yoktu bugün sabah hafif ağrı vardı olcam dedim ama şimdi geçti göğüslerim başladı:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
kaynana ya anlamaki niye bu kaynanalar rahat durmaz canım benm regi günüm yarın ama 3 test yaptım cuma günü üçüde silik çıktı kan testi yapçm yarın
kaynana ya anlamaki niye bu kaynanalar rahat durmaz canım benm regi günüm yarın ama 3 test yaptım cuma günü üçüde silik çıktı kan testi yapçm yarın
hadi inşallahh güzel haberler ver bizeeeee
ayyy inş canım ya bende onu istyrm inan sende ne var ne yok tatlım
bu rada özge ben canım ısındm san ben hayırlı olsun canım ya ne kadardr istydnaşılama için start verdik ...
aşılama için start verdik ...
bu rada özge ben canım ısındm san ben hayırlı olsun canım ya ne kadardr istydn
hadi hayırlısı olsun
hiç yok demi bebiş canım5 yıldır tatlım...sağol cnm ben de sana ısındım....
normalde hamilelik belirtisi evet ama biz okada marifetliyizki bu belirtileri psokolojik olarakta yaratabiliyoruz inş hamilelik belirtisidir batın kaç